Eski erkek arkadaşım ve siyah böcek

Rüyamda, tanımadığım bir binada tanımadığım bir dairede tek başımaydım. Aniden içeriye polisler girdi ve bütün binayı boşaltmaya başladı.

Tam benim bulunduğum daireye gelmişler kapıyı açmışlardı ki, ben polis olduklarını düşündüğüm için saklanma gereksinimi duydum (nedenini bilmiyorum). O anda kapı açıldı ve karşımda eski erkek arkadaşım vardı. Hiçbir şey demeden elimden tuttu ve beni binanın dışına çıkardı, orada ona sarıldım “Seni, bu kokuyu ne kadar özlediğimi sana anlatamam” dedim. O da “Ben de özledim’’ dedi ve ben aniden başka bir yere geçiş yaptım. Yine tanımadığım bir evdeydim ve evde bir tane siyah böcek geziniyordu, ama bana hiçbirsey yapmadı. Eski erkek arkadaşım bu kısımda yoktu.
RUMUZ:

Yorum: Rüyada görülen binalar, rüyayı gören kişinin hayatla ilgili beklentilerini, düşüncelerini ve inançlarını sembolize eder. Polis veya güvenlik kuvvetleri ise, gerçek yaşamda kişinin hayatında bulunan otoriteyi veya disiplini çağrıştıran kişileri simgeler. Sizin, rüyanızda, tanımadığınız bir binada sizi endişelendiren polisler tarafından kovalanmanız, gerçek yaşamda üzerinizde baskı kurmaya çalışan kişilerin size verdikleri rahatsızlıkları ifade ediyor olabilir.
Özlemle kucakladığınız erkek arkadaşınız ise, gerçek yaşamınızda da bu kişiye büyük özlem duyduğunuzun ve hala kötü bir durumla karşılaştığınızda bilinçaltınızdan, yanınızda bu kişinin olmasını istediğinizin bir göstergesi.
Rüyanızın devamında ortaya çıkan siyah böcek, hayatınızdaki olumsuz koşulları veya yaşamınızdaki olumsuz duygu durumlarını işaret ediyor olabilir. Bu duygu durumunuzun nedeni de, tüm özleme rağmen, eski erkek arkadaşınızla bir araya gelmenizin imkansız olmasının (çünkü bu kısımda onu görmüyorsunuz) bir ifadesi sanırım. Umarım yakın sürede bu özlemi sona erdirecek koşullar oluşur, sevgi ile kalın...
Yazarın Tüm Yazıları