Eski aşk'tan dost olmaz

Güncelleme Tarihi:

Eski aşktan dost olmaz
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2009 00:00

Bengü, Hafta Sonu’nun sorularını yanıtladı. Adının karıştığı polemikleri maziye gömdüğünü söyleyen şarkıcı, “Kulaklarımı tıkadım, ağzımı kapadım, artık polemik yok” dedi.

Haberin Devamı

BENGÜ FOTOĞRAFLARI

İki Melek, beşinci albümünüz. Bu albümle birlikte, amiyane tabiriyle “Bengü ‘oldu’ artık” diyebilir miyiz?  

- Taşlar yerine oturdu diyebiliriz. Hiçbir zaman “oldu” diyemem. Ajda Pekkan’a, Sezen Aksu’ya, Zerrin Özer’e, Nilüfer’e bakın; hiçbiri “oldum” dememiş. O yüzden ben de bunu söyleyemem. Her zaman için hedef, çıtayı daha yükseğe taşımak ve bir önceki albümü geçmek.

* Neredeyse her albümünüz farklı bir müzik şirketinden çıkmış. Neden?   

- Üç plak firmasıyla çalıştım. 9/8 Müzik, Erol Köse ve şimdi de Avrupa Müzik... Çok şirket değiştirdim diyemeyiz.

* Eski patronunuz Erol Köse ile aranız düzeldi mi?

- Aramız hiç bozulmadı ki. Hatta geçtiğimiz bayram mesajlaştık. Bana çok duygusal bir şey yazdı, “Senin omzunda iki melek olduğu sürece sırtın yere gelmez” dedi. Kendisine tekrar teşekkür ederim.   

* En son “Kocaman Öpüyorum” şarkınıza klip çektiniz. Bu şarkıyı nasıl belirlediniz?

- Şarkıyı şehrazat’tan rica ettik, o da verdi. Çok güvendiği bir parçaydı ve bana da uyacağını söyledi. ılk bulduğumuz şarkıydı. Bizi heveslendirdi ve “Oldu bu iş” dedirtti. O yüzden yeri çok ayrıdır.

* Şarkı sevgiyi anlatıyor gibi ama aslında bir terk ediş hikâyesi... ılişkinizi bitirdiğinizde siz nasıl davranırsınız? Dost kalmaya inanıyor musunuz?

- Zor bir soru. Gönül ister ki dost kalınsın ama öyle olmuyor. Çünkü insanların hayatları farklı farklı yerlere doğru gitmeye başlıyor. Ben dost kalma taraftarıyım aslında ama bu çok kolay değil.

SEKSAPELİ GÖZE SOKMAYACAKSIN

* Türk şarkıları yurtdışında ödüller almaya başladı. Pop müzikte yurtdışına açılım yaşıyor muyuz?


- Yaşananlar güzel, ama açıkçası biraz zor. Çok da ümitli olamıyor insan. Çünkü yurtdışında fırsatlar daha fazla...

* Shakira’nın “She Wolf” klibinin müstehcen bulundu. Kliplerdeki çıplaklığa bakışınız nedir?

- Klibi çok beğendim. Ne Madonna’nın kliplerini ne de Shakira’nın klibini garip buluyorum. O kliplerde ucuz bir çıplaklık yok. Ben bayıldım, çok beğendim.

* İlk çıktığınızda daha tutucu bir tablo vardı, ilerleyen yıllarda seksi bir Bengü doğdu. şu anda karşımızda nasıl biri var?

- Ben insanların gözüne sokar gibi duran seksapeli sevmiyorum. Mesela “ıki Melek” albümünün kapağında kapalı bir kıyafetle yer almama rağmen bunun bile seksi olduğu söylendi. Bunlar hep göreceli kavramlar. Ben şu an daha olgun, daha farklı bir Bengü yaşıyor, onu yansıtıyorum.

* Demet Akalın ile polemik yaşamıştınız, artık böyle konulara girmek istemediyorsunuz. Sessizliği mi seçtiniz?

- Bir senedir hiç konuşmadım. Böyle şeylere takılırsam, orada kalırım. Ben üretme taraftarıyım. O yüzden işime sarıldım, bunlarla ilgilenmeyi bıraktım. Bırakın konuşsunlar... Hiçbir şeye cevap vermeyi düşünmüyorum. Büyüklerimden ve yolda gördüğüm insanlardan da bu konuda destek alıyorum. Hem sevenlerime hem kendime olan saygımdan kulaklarımı tıkadım, ağzımı kapadım. Artık polemiklerde yokum.

* Sizce şu anda kadın sesler arasında ilk üçte kimler var?

- Funda Arar, Ziynet Sali ve Gülşen’in sesini çok beğeniyorum. Eski Hande Yener’i de çok beğenirim. (Gülüyor)

Haberin Devamı

BEDENİM ÇOK KIYMETLİ

Eski aşktan dost olmaz

Haberin Devamı

* Bu sektörde güzelliğin avantajları neler? 

- Güzellik göreceli bir kavram. Bence önemli olan, bakımlı olmak ve kendine saygını kaybetmemek. Ama tabii ki görsellik de işimizin bir parçası... Ben her kadının kendine bakarak çok daha güzelleşeceğine inananlardanım. O yüzden spor yapıyorum, beslenmeme dikkat ediyorum. Çünkü bedenimi kıymetli buluyorum.

* Albüm öncesi çalışma ya da kampa girme durumu oluyor mu?

- Oluyor tabii... Ben hırslı bir kızım. Haftada üç gün evime yakın bir spor merkezine gidiyorum, özel hocamla spor yapıyoruz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!