Eski asfaltlar geri dönüşüme

Güncelleme Tarihi:

Eski asfaltlar geri dönüşüme
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2017 12:26

Eski asfaltlar geri dönüşüme

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'te alt ve üst yapı çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi, cadde ve sokaklardan kazıdığı eski asfaltları geri dönüşümde değerlendiriyor.

Sokak ve caddelerde tahrip olan 120 bin metreküp asfaltı sökerek yerine yeni asfalt yapan Büyükşehir Belediyesi, eski asfaltları ise geri dönüşümde köy yollarında değerlendiriyor. Karataş Mahallesi’ndeki cadde ve sokakların eski asfaltını söken Büyükşehir Belediyesi, yerine 10 bin ton yeni asfalt döktü. Yıpranan ve eskiyen caddenin asfaltını tamamen değiştiren Büyükşehir Belediyesi, cadde üzerine 78 adet de yağmur suyu ızgarası yerleştirdi.

Diğer yandan ana arterlerin tamamında modifiye asfalta geçen Büyükşehir Belediyesi, buradan çıkan eski asfaltları da revize ederek geri dönüşümde kullanıyor. İstasyon Caddesi’nden Burç Kavşağı’ndan kadar olan 10 kilometrelik alanda modifiye asfalt serimi yapıldı. Kentin en işlek cadde ve bulvarlarından olan Muammer Aksoy Bulvarı, Zübeyde Hanım Bulvarı, Bahriye Üçok Bulvarı, Abdülkadir Aksu Bulvarı, Üniversite Bulvarı’ndaki eski asfalt sil baştan sökerek yerine yenisini yaptı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!