Eşinin organlarıyla hayata tutunanları ziyarete gitti

Güncelleme Tarihi:

Eşinin organlarıyla hayata tutunanları ziyarete gitti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2006 00:00

İş kazasında hayatını yitiren Mehmet Üstün’ün organlarıyla yaşama dönen fetva mağduru Fatma Gökduman’la Hanefi Sarı ve Ömer Karakaş, Üstün’ün ailesine teşekkür etti. Üstün’ün eşi Saadet Üstün, yanında getirdiği kocasının fotoğrafını, onun organlarını taşıyan hastalara gösterdi.

İNŞAATTA kaynak yaparken düşüp ölen 46 yaşındaki Mehmet Üstün’ün eşi Saadet Üstün, kızları İrem ve Sinem’le birlikte eşinin organlarının nakledildiği hastaları Memorial Hastanesi’nde ziyaret etti. Üstün’ün karaciğerinin nakledildiği Gökduman, Üstün’ün ailesine, "Size ne diyeceğimi bilemiyorum. Siz eşinizin ölümünün üzüntüsünü, ben yeniden doğmanın sevincini yaşıyorum. Bana hayatımı verdiniz. Size binlerce kez teşekkür ediyorum" dedi. Böbrek nakliyle yeni bir hayata kavuşan Hanefi Sarı ise Mehmet Üstün’ün iki kızını karşısında görünce ağlamaya başladı. Babasını kaybeden iki genç kızı teselli etmeye çalışan Sarı, Üstün’ün eşine başsağlığı diledi. Saadet Üstün de merak edeceğini düşünerek eşinin yanında getirdiği fotoğrafını Sarı’ya gösterdi.

İlköğretim okulunda öğretmenlik yapan ve 10 yıldır beklediği böbreğin nakledilmesiyle sağlığına kavuşan Ömer Karakaş, Sinem Üstün’ün elini tutarak babasının ölümünden duyduğu üzüntüyü anlattı. Mehmet Üstün’ün kızları İrem ve Sinem babalarını kaybettikleri için çok üzgün olduklarını belirterek, "Babamızdan bir parçanın sizlerde yaşadığını görmek çok farklı bir duygu. Acımız da sevincimiz da çok büyük" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!