Eşini ve kızını öldürdüğünü itiraf etti

Güncelleme Tarihi:

Eşini ve kızını öldürdüğünü itiraf etti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2014 11:54

- Adana'da eşini ve kızını öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanık üçüncü duruşmada suçlamaları kabul etti

Haberin Devamı

ADANA (AA) - Eşini ve kızını öldürdüğü iddiasıyla 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan sanık suçlamaları kabul etti.

Adana 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, tutuklu sanık Hakan Ş. (41) ile maktul yakınları ve avukatlar hazır bulundu.

Davanın üçüncü duruşmasında savunma yapan sanık, cinayetleri kendisinin işlediğini itiraf ederek borçları nedeniyle bunalıma girdiğini ileri sürdü.

Olay günü alkol alıp eve geldiğini anlatan sanık Hakan Ş. ''Bankadan bir mesaj gelmiş olabilir. Eşimle konuyu konuştuk ancak tartışmadık. Eşimle yatağa uzandık, uyuyamadığım için balkonda sigara ve içki içtim. Sonra banyodan havlu alırken havluluktaki tabancayı gördüm. Bir anlık bir kararla önce uyumakta olan eşime sonra da kızıma yakın mesafeden ateş ederek ölümlerine sebebiyet verdim. Tabanca üzerimde bir süre dolaşırken polise yakalandım. İntiharı düşünmekteydim. Bu olaydan sonra benim için her şey bitmiştir'' diye konuştu.

Haberin Devamı

Sanık Hakan Ş'nin tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme heyeti, duruşmayı erteledi.

Merkez Yüreğir ilçesi Kışla Mahallesi'ndeki DSİ TOKİ konutlarında 19 Nisan'da eşi Nazan Ş. (45) ile kızı Ladin Ş'yi (15) başlarına ateş ederek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Hakan Ş. için ''Yakın akrabayı tasarlayarak öldürme'' suçundan iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenmişti. Sanığın ilk duruşmada sevgilisi olduğu ve bu kadından da bir erkek bebeği olduğu ortaya çıkmış ancak savunma yapmamıştı. İkinci duruşmada ise avukatı, müvekkilinin cezaevinde ilaç içerek intihara teşebbüs ettiği için savunma yapamayacağını belirtmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!