Eşini beklerken lüks otomobil sahibi oldu

Güncelleme Tarihi:

Eşini beklerken lüks otomobil sahibi oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2017 17:18

Eşini beklerken lüks otomobil sahibi oldu

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA) - KAHRANMANMARAŞ'ta öğretmen Burcu Bağcıoğlu Akbörk, bir alış veriş merkezinde yapılan çekiliş sonucu lüks otomobilin sahibi oldu. Daha önce alış veriş yaparak kupon aldıklarını ve çekiliş günü olduğunu bilmediğini belirten Bağcıoğlu, AVM'ye kendisi gibi öğretmen olan eşini beklemek için geldiğini söyledi.



Her 150 TL'lik alış verişe lüks bir otomobil, televizyon, 4'er adet cep telefonu ve tablet sahibi olma şansı veren alış veriş merkezi, çekilişini gerçekleştirdi. Noter huzurunda yapılan çekilişi, mağazaya gelen vatandaşlar yaptı. Ellerindeki torbalarda bulunan topları tek tek çeken 6 kişi, talihlileri belirledi ve lüks otomobil Burcu Bağcıoğlu Akbörk'e çıktı.



Çekiliş sonunda talihlilerin isimleri tekrar okunurken, o sırada noterin yanına gelen bir kadın, Burcu Bağcıoğlu'nun kendisi olduğunu söyledi. Kuponunun yanında olmadığını belirten Bağcıoğlu'nun cep telefonu numarasından yapılan kontrolde talihlinin kendisi olduğu ancak teslim edilirken kuponun olması gerektiği söylendi.



Talihlinin kendisi olduğunu öğrenince büyük bir mutluluk yaşayan bir çocuk annesi genç kadın, çekilişe kızlık soyadıyla katıldığını belirtirken, eşini telefonla arayarak müjdeyi verdi. 'Bir tanem araba bize çık' diyen eşine ilk başta inanmayan Mustafa Akbörk, daha sonra alış veriş merkezine geldi ve eşini sarılarak tebrik etti.



Aracın önünde gazetecilere poz veren genç çiftten Burcu Bağcıoğlu Akbörk, Türkçe öğretmeni ve Kahramanmaraş'ın Türkoğlu İlçesi'ne bağlı bir köyde görev yaptığını belirterek, "Ben her gün eşimi bekliyorum. O benden yarım saat kadar geç geliyor. Çekiliş olduğunu bilmiyordum. Baktım burada bir çekiliş var tablet çekilişiydi sanırım. Dinledim birkaç ismi sanırım araba çekilmiş 'Bize mi çıkacak?' dedim bir mağazaya geçtim. Baktım bir şeylere 'Araba talihlisi Burcu Bağcıoğlu' denildi. Ben de 'Ne oluyor?' diye şaşırdım ve ben olduğumu öğrenince de çok mutlu oldum" diye konuştu.



Mustafa Akbörk ise eşi aradığında ilk başta inanamadığını belirterek "İkimizde Osmaniyeliyiz. Meslekte 5 yılımız ikimizde Türkçe öğretmeniyiz. Servisle gidip geliyoruz. Eşim aradı ben inanmadım tabi Mercedes çekilişleri olmuştu daha öncede biz dedik bize çıkacak bize çıkacak çıkmadı. Babamın arabasını kullanıyorduk. İlk başta arabayı alıp gezeceğiz. Baba evlerine ziyaret edeceğiz" dedi.



AVM yetkilileri, hediyelerin talihlilere düzenlenecek bir törenle teslim edileceğini söyledi.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!