Eşine şifa verdi

Güncelleme Tarihi:

Eşine şifa verdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2007 12:02

İZMİR'de Ege Üniversitesi Hastanesi'nde gerçekleştirilen nakille İzmitli 41 yaşındaki Fatma Arıcı'nın karaciğerinin bir parçası, 22 yıllık eşi 43 yaşındaki İsmail Hakkı Arıcı'ya nakledildi.

Kendisine 2 yıl önce Trabzon Devlet Hastanesi'nde karaciğer yetmezliği teşhisi konulduğunu anlatan üç çocuk babası İsmail Hakkı Arıcı, “İlk teşhisin ardından bir süre İzmit Devlet Hastanesi'nde tedavi gördüm. Ancak ilaç tedavileri olumlu sonuç vermeyince doktorlarım iyileşmem için tek çarenin organ naklinde olduğunu söylediler. Bunun üzerine doktorlarımızın önerisi ile nakil için Ege Üniversitesi Hastanesi'ne gelmeye karar verdik” dedi.

İki aydır Ege Üniversitesi Hastanesi'nde tedavisinin sürdüğünü kaydeden Arıcı, “Organ nakli gündeme geldiğinde ilk olarak eşim gönüllü oldu. Yapılan testler de olumlu çıkınca nakile karar verildi. Eşimin sayesinde inşallah eski sağlığıma kavuşacağım” diye konuştu.

Eşi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağını açıklayan Arıcı, “22 yıllık hayat arkadaşım için herşeyi yaparım. Yıllarca iyi ve kötü günleri birlikte geçirdik. Elbirliğiyle bunu da atlatacağımıza inanıyorum. Umarım herşey yolunda gidecek ve eski sağlıklı günlerimize geri döneceğiz” dedi.

Nakil Doç. Dr. Murat Kılıç, Doç. Dr. Murat Zeytunlu ve Plastik Cerrahi'den Prof. Dr. Mehmet Alper başkanlığındaki ekip tarafından gerçekleştirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!