Eşimden kuşkulanıyorum

Güzin ABLA
Haberin Devamı

İstanbul'dan M. T.

Sevgili Güzin abla, ben 33 yaşında, bir çocuk babası bir erkeğim. Karımla sevişerek evlendik. İki yıl sonra bir çocuğumuz oldu. Daha sonra aramıza bir soğukluk girdi. Eşim benimle yatağa girse de ona dokunmak istediğimde yataktan kaçıyor. Benden sanki nefret ediyor. Bana istersem başka kadınla evlenebileceğimi söylüyor. Ben karımı da çocuğumu da çok seviyorum ve ayrılmak istemiyorum. Ama bu durumda ne yapacağımı da bilmiyorum. Eşimin bazı davranışlarından kuşkulanıyorum. Onun kadınlara bakışı ve ilgisi çok farklı. Örneğin güzel bir kadın geçtiğinde ‘‘Öff, şu kalçalara bak’’ şeklinde sözler sarfediyor. Bu normal mi? Yoksa eşim lezbiyen mi?

***

Sevgili oğlum, eşinin seninle beraberlikten kaçınması tabii ki normal değil. Ancak belki herhangi bir neden yüzünden senden soğumuştur. Ya da cinsel beraberlik sırasında senin acele davranman, onun tatmin olmaması onu ilişkiden uzaklaştırmıştır. Eşinin başka kadınlara ilgisi, eğer daha önce de böyle bir eğilimini hissettinse, bir cinsel kimlik sapması olabilir. Ancak sarfettiği sözler, şakayla sarfedilmiş de olabilir. Belki senin de o kadını beğenip beğenmediğini denemek için söylüyordur. Bu kadarla karar veremezsin. Bana kalırsa onunla açıkça konuşmalısın. Onu çok sevdiğini, ayrılmak istemediğini, eğer sende beğenmediği bir şey varsa birlikte düzeltebileceğinizi belirtebilirsin. Daha olmazsa bir psikologa gidebilirsiniz beraberce. Bir sorunu varsa çözümlerler.

BİTKİLERLE SAĞLIK VE GÜZELLİK

Taze fasulye şeker hastalığını önler

Taze fasulye, bedeni ve zihni yorgunluklara çok faydalıdır. Pankreasın çalışmasını hızlandırdığı için şeker hastalığını önlediği bilinir. Albümini düşürdüğü için de böbrek hastaları için faydalıdır. Böbreklerdeki kum ve taşların düşürülmesine yardımcıdır. Kalbi ve karaciğeri güçlendirdiği söylenir.



Yazarın Tüm Yazıları