Eser ve İbrahim 'ikiz kız kardeş' oldu

Güncelleme Tarihi:

Eser ve İbrahim ikiz kız kardeş oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2014 12:53

Eser Yenerler ve İbrahim Büyükak ikiz kız kardeş kılığında sahneye çıktı. Jüri üyeleri şaşkınlığını gizleyemedi.. Hadise'nin ağzı bir karış açık kaldı. 3 Adam O Ses Çocuklar'da yarışmacı olursa ne olur?

Haberin Devamı

TV8’in ilgiyle izlenen yarışma programı muhteşem bir skeç ile ekrana geldi. Alkışlar eşiliğinde sahneye çıkan İbrahim ve Eser, Yonca Evcimik’ten Bandıra Bandıra’yı söyledi. Jüri sıra sıra arkasını dönerken bu olaya en çok şaşıran Hadise oldu. Seyircilerin ‘Bir daha’ tezahüratları eşliğinde jüriyi selamlayan ikiliyi eleştiren ilk kişi Murat Boz oldu.

Oğuzhan Koç ise ‘Siz ikiz değil, beşiz gibi duruyorsunuz’ diyerek stüdyodakileri kahkahaya boğdu.

‘Hem ruh ikizi, hem ruh öküzü’ olduğunu belirten İbrahim Büyükak, Mustafa Ceceli ile çok uğraştı ve ‘Saçının fönü olayım’ diyerek Ceceli’nin saçlarını ti ’ye aldı.
Oğuzhan koç bir ara Eser Yenerler ve İbrahim’e nereli olduklarını sordu. İbrahim, jürideki bütün üyelere yaranmak için Erzincan'da doğduklarını, Ankara’da büyüdüklerini, amcalarının Ereğli’de oturduklarını ve mahallede herkesin kendisine Sivaslı Cindy dediklerini iddia ederek hepsinin kalbini kazanmaya uğraştı.

Haberin Devamı

İBRAHİM VE ESER 'İKİZ KIZ KARDEŞ' OLURSA..

Eser ve İbrahim ikiz kız kardeş oldu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!