Esentepe Konağı bitiyor

Güncelleme Tarihi:

Esentepe Konağı bitiyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2017 12:04

Esentepe Konağı bitiyor

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Tütüncü, Esentepe Amir Ateş Semt Konağı'nın inşaat sürecinin bitmek üzere olduğunu açıkladı.
Başkan Hakan Tütüncü, eğitim, sanat, kültür ve sosyal alan olarak kullanılacak Esentepe Amir Ateş Semt Konağı'nın çok yakında hizmete gireceğini müjdeledi. Mahallelere yönelik en önemli hizmetlerin mekanının semt konakları olduğunu belirten Başkan Tütüncü, bu tesislerin sayısını sürekli artırdıklarını söyledi. Kadın, çocuk ve erkeklerin yararlanabileceği çekim merkezi olan konakların, sanat ve eğitimin yanında sosyal ekinlikleri yapabilme imkanı da sağladığını anlatan Tütüncü, bu yöndeki çalışmaların beğenildiğini söyledi.
Esentepe Mahallesi'ne kazandırılan konağın da tamamlanmak üzere olduğunu belirten Tütüncü, birkaç ay içinde burayı tamamlayarak halka açacaklarını duyurdu. Çamlıbel, Göçerler ve Erenköy mahallelerinin de yararlanacağı konağa Esentepe Mahallesi Muhtarlığı'nı da dahil edeceklerini duyuran Tütüncü, böylelikle mahallenin komple hizmetinde bir çekim merkezi oluşturduklarını söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!