ESBAŞ çalışanları yeni yıla merhaba dedi

Güncelleme Tarihi:

ESBAŞ çalışanları yeni yıla merhaba dedi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2017 14:12

ESBAŞ çalışanları yeni yıla merhaba dedi

Haberin Devamı

ESBAŞ-Ege Serbest Bölge Kurucu ve İşleticisi A.Ş. çalışanları, Kaya Termal Otel'de düzenlenen yeni yıl yemeği ile 2017 yılına "Merhaba" dedi.

Geceye ESBAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mary Tuncer, Yönetim Kurulu üyeleri Ed Mills ve Hakan Kilitçioğlu, ESBAŞ'ın CEO'su Dr. Faruk Güler ile tüm çalışanlar eşleri ile birlikte katıldı. ESBAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mary Tuncer, geçen yılın ESBAŞ için çok önemli bir yıl olduğunu belirterek, “ESBAŞ, Kaya Tuncer'in vizyonu ile büyümeye ve gelişmeye devam edecek" dedi. ESBAŞ Yürütme Kurulu Başkanı Dr. Faruk Güler ise 2016'nın yılı ESBAŞ için çok özel bir yıl olduğunu ve uzun yıllardır üzerinde çalışılan Ege Serbest Bölgesi arazisinin genişletilmesi ve ESBAŞ'ın Kurucu ve İşletici Şirket ruhsat süresinin uzatılmasına ilişkin sözleşmenin 18 Ağustos'ta Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'yle gerçekleştirdiklerini belirterek, “Kurucumuz merhum Kaya Tuncer'in de en büyük hayallerinden biri olan genişleme alanının Ege Serbest Bölgesi sınırlarına katılması hepimiz için büyük bir mutluluk kaynağı oldu. Büyük emekler vererek ve ilmek ilmek işleyerek kazandığımız bu haklı başarının gururunu yaşıyoruz" dedi. Dr. Güler konuşmasını şöyle tamamladı:

“2017 yılında en öncelikli görevlerimizden birisi genişleme alanımızı tıpkı Ege Serbest Bölgesi gibi yatırımcılar için cazibe merkezi haline getirmek olacak. Ege Serbest Bölgesinin başarısı ve ülke ekonomisine değer katan çalışmaları bizim her zaman gurur kaynağımız olmuştur. Ekonomi Bakanlığının verilerine göre son 5 yılda Türkiye'deki Serbest Bölgelerin toplam ticaret hacmi 108 milyar dolara ulaşmış ve biz Ege Serbest Bölgesi olarak 22 milyar 139 milyon dolarlık ticaret hacmimiz ile 18 serbest bölgenin toplam ticaret hacminin beşte birlik kısmını yalnız başımıza gerçekleştirmiş bulunmaktayız."

Konuşmaların ardından sahne alan ESBAŞ Halk Oyunları Kulübü üyeleri Ege yöresinden seçtikleri karma zeybek oyunları ile izleyenleri büyüledi. ESBAŞ çalışanları Ziynet Sali ile eğlence dolu, coşkulu ve unutulmaz anlar yaşadılar.

Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)

Fotoğraf Parametresi: ESBASprsYY

01)Rıza Tolga-Aslı Yıldırım

02)Hüseyin- Nurgin Tezcan

03)Buğra- Bahar Baysak

04) Sevgi Şahin, Ufuk Yücel

05)Sibel- Ferhat Mede

06)Faruk- Füsun Güler

07)Kader Tetik- Ali Coşkun

08)Nesrin- Raşit Çolak

09)Füsun- Faruk Güler, Mary, Deniz Tuncer, Ed- Patty Mills, Hakan Kilitçioğlu

10)Emine- Atilla Özgönül

11)Hüseyin- Özlem Özgün

12)Meri- Yusuf Kılınç

13)Gülşen- Oktay Ceylan

14)Gökçe Öğüt

15)Sevi Dağlı

16)Ömür- Cenk Sezgin

17)Serap Gündem, Güzide Cilasun

18)Funda- murat Özgürtaş

19)Ali Şen, Gönül Bal

20)Eray Sever, Murat Sungur, Cansu Bilir, Okan Kösemek, Özgür Atar, Tuğcan toplu, Yıldıray Aldemir, Doğa Tamtam

21)Halime Bülükyüksel

22)Seval Eryılancı, Aynur Şimşek

23-29)ESBAŞ Halk Oyunları

30-35)Ziynet Sali

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!