Es-Es'in bileği evinde bükülmüyor

Güncelleme Tarihi:

Es-Esin bileği evinde bükülmüyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2014 11:25

Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig'de yaptığı son 6 maçta yenilmedi.

Haberin Devamı

Ligin, 5 Ekim 2013 yılındaki 7'nci haftasında sahasında Beşiktaş'ı ağırlayan Es-Es'ler, Ömer Şişmanoğlu'nun golüyle rakibine 1-0 mağlup oldu. 9'uncu haftada Çaykur Rizespor ile sahasında karşılaşan "kırmızı şimşekler", rakibini Cristobal Jorquera, Erman Kılıç, Erkan Zengin ve Alfred N'Diaye'nin golleriyle 4-1 mağlup etti. Karadeniz ekibinin tek golüne de Leonard Kweuke, kaydetti.

Es-Es'ler 11'inci haftada sahasından ağırladığı Akhisar Belediyespor'u da Hürriyet Gücer ve Necati Ateş'in golleriyle 2-0 mağlup etti. Ligin 13'üncü haftasında da Kardemir Karabükspor'un ağırlayan Eskişehirspor, rakibiyle golsüz berabere kaldı.

Siyah-kırmızılılar, 16'ncı haftada da misafir ettiği Gaziantepspor'u Erkan Zengin ve Alfred N'Diaye'nin golleriyle 2-0 mağlup etti. Ligin ikinci yarasından 19. hafta da Fenerbahçe'yi Henri Bienvenu ve Erkan Zengin'in golleriyle 2-1 mağlup eden Eskişehirspor'un filelerini de Dirk Kuyt, havalandırdı.

Süper Lig'in 21. haftasında da Sivasspor ile sahasında karşılaşan Eskişehirspor, rakibiyle 2-2 berabere kaldı. Es-Es'in gollerini Henri Bienvenu ve Aytaç Kara atarken, konuk ekibin gollerini Aatif Chahechouhe ve Burhan Eşer, kaydetti.

Eskişehirspor, bu hafta sahasında 1 Mart'ta Kasımpaşaspor'u konuk edecek.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!