Es-Es ilk deplasman mağlubiyetini aldı

Güncelleme Tarihi:

Es-Es ilk deplasman mağlubiyetini aldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2009 14:54

Sezona iyi bir başlangıç yapan ve deplasmanda yaptığı 6 maçta yenilgi yüzü görmeyen Eskişehirspor, 2-1 yenildiği Trabzonspor maçıyla ilk deplasman yenilgisini aldı.

Haberin Devamı

Turkcell Süper Lig'de ikinci sezonunu geçiren Rıza Çalımbay yönetimindeki Eskişehirspor, Ümit Karan ve Mehmet Yılmaz gibi transferlerle sezona iyi bir başlangıç yaptı. Sezona deplasmanda Manisaspor ile 0-0 berabere kalarak başlayan Es-Es, sonraki haftalarda Bursaspor, Antalyaspor ve Gaziantepspor'u yenerek önemli puanlar kazandı. Lig sıralamasında 4'ncülüğe kadar yükselen kırmızı şimşekler, bu sezon sürekli ilk 10 takım arasında yer aldı. Deplasmanda 6 maç yapan ve yenilgi yüzü görmeyen Es-Es, dün Trabzonspor'a 2-1 yenildi.

Eskişehirspor, deplasmanda yaptığı Manisaspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Gençlerbirliği, Galatasaray ve Kasımpaşa maçlarından beraberlikle ayrıldı. "Deplasmanda mağlup edilemeyen tek takım" unvanını kaybeden Eskişehirspor, 5 kez berabere kalırken tek deplasman galibiyetini ise ligden düşürülen Ankaraspor'a karşı "hükmen" aldı.

Haberin Devamı

Yaptığı 14 maçta 21 puan toplayan Eskişehirspor, ligde 9. sırada yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!