Eskişehirspor Batuhan ve Aydın'ı istiyor

Güncelleme Tarihi:

Eskişehirspor Batuhan ve Aydını istiyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2009 16:15

Eskişehirspor, Beşiktaş'tan Batuhan Karadeniz'i ve Galatasaray'dan Aydın Yılmaz'ı renklerine bağlamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Kırmızı-Siyahlı kulübün başkanı Halil Ünal İstanbul'da Beşiktaş ve Galatasaray kulüpleri ile görüşüyor. Alınan bilgilere göre Ünal, Beşiktaş yönetimine Batuhan Karadeniz'i bir buçuk yıl kiralamak için öneri götürdü. Es-Es yönetiminin Batuhan Karadeniz konusunda Beşiktaş yöneticileri anlaşma aşamasına geldiği kaydedildi.

Eskişehir Kulübü Başkanı Halil Ünal, Galatasaray'dan Aydın Yılmaz'ı transfer etmek için de çalışmalarını sürdürüyor. Ünal'ın, Aydın Yılmaz'ı almakta ısrarlı olduğu belirtiliyor. Eskişehirspor yönetiminin Manisaspor'dan Sezer Öztürk ve Belçika'nın Zulte Waregen takımında forma giyen 23 yaşındaki Kamerunlu futbolcu Ernest Webnje Nfor'la transfer için temasta olduğu öğrenildi.

Bu arada Eskişehirsporlu futbolcular 2 Ocak 2010 tarihinde Antalya'da kampa girecek. Es-Es'li futbolcular, bir haftalık kampın ardından Eskişehir'e dönüp 10 Ocak 2010 tarihinde kendi sahalarında Fenerbahçe ile Türkiye Kupası'nda karşı karşıya gelecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!