Erzurumspor gururu Termalspor yarı finalde

Güncelleme Tarihi:

Erzurumspor gururu Termalspor yarı finalde
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2017 17:37

Erzurumspor gururu Termalspor yarı finalde

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)- AZİZİYE Belediyesi Termalspor erkek Hentbol takımı, Türkiye Kupasında Bursa Nilüfer Belediyespor'u yenerek yşarı finale yükseldi.
Termalspor, çeyrek finalde Erzurum'da 31-23 mağlup ettiği Nilüfer Belediyespor'u deplasmanda 27-24 yenilmesine rağmen yarı finale çıktı. Termalspor,  şampiyonluk için Beşiktaş Mogaz, Maliye Piyango SK ve Amasya Taşovaspor ile mücadele edecek. Kura çekimi, 27 Mart günü Hentbol Federasyonunda yapılacak. Yarı finalde Aziziye Belediyesi Termal spor, Amasya Taşova SK, Beşiktaş Mogaz ve Maliye Piyango Sk takımları mücadele edecek. Yarı final maçları 19 Nisan Çarşamba, final maçı ise 20 Nisan Perşembe günü federasyon tarafından belirlenecek bir merkezde oynanacak. 
Aziziye Belediyesi Termalspor Başkanı Abdullah Gülakar, yarı finale yükselen sporcu ve teknik ekibi kutladı. Termalspor'un Süper Ligin 22'nci haftasında 26 mart Pazar günü saat 17.00'de Selçuklu Belediyespor'u konuk edeceklerini hatırlatan Gülakar, şunları söyledi:
"Süper ligde mücadele ettiğimiz ilk sezonda Avrupa hedefine yürürken, kupada da önemli bir başarı elde ettik. Hem ligde, hem de kupada yoluna devam eden güçlü bir ekibiz. Bu sezon süper lige iyice adapte olduk. İnşallah gelecek sezonlarda şehrimize, şampiyonluklar, kupalar kazandırarak, Avrupa devlerini Erzurum'da ağırlayacağız. Biz inanıyoruz ki önümüzdeki yıllar Termalspor için, Aziziye ve Erzurum için daha güzel olacak. Başarıda pay sahibi olan herkese teşekkür ediyorum." 
 
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!