Erzurumlu gazilerden şehit babasına Kuran ve bayrak

Güncelleme Tarihi:

Erzurumlu gazilerden şehit babasına Kuran ve bayrak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2016 10:26

Erzurumlu gazilerden şehit babasına Kuran ve bayrak

Haberin Devamı

Turgay İPEK / ERZURUM, (DHA)-DARBE girişimi sırasında Ankara Gölbaşı'nda Özel Harekat Daire Başkanlığı'na yapılan bombalı saldırıda şehit olan Erzurumlu polis memuru Murat Ellik'in (25) evini ziyaret eden gaziler, baba Osman Ellik'e Kuran-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti.
Ziyarette dernek başkanı Recep Akgül, şehit babası Ellik'e Kuran-ı Kerim, başkan yardımcısı Murat Öztürk de Türk bayrağı hediye etti. Her iki hediyeyi de öperek teslim alan Ellik, bunları oğlu için düzenlediği köşede bir ömür boyu saklayacağını belirtti. Gazilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren ve oğlu gibi polis memuru olan Osman Ellik, "Yiğidim, Güneydoğu'da teröristlere karşı vatan savunmasında şehit olsaydı içim bu kadar yanmazdı. Ama içeriden gelen darbe insanı daha çok kötü yapıyor. Ne diyeyim ? Allah ateş düşürenlerin evine ateş düşürsün. Evlenecek ve torunlarını kucağıma alacağımın hayallerini kuruyordum. Olmadı. Nur içinde yatsın. Her şehit babası gibi ben de evladımla gurur duyuyorum" diye konuştu.
Gerekirse vatan için yeniden askere gitmeye hazır olduklarını söyleyen Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şube Başkanı Recep Akgül, "Kahraman Türk halkı olarak 15 Temmuz gecesi ülkemize göz dikenlerin nasıl gözünü çıkarabileceğimizi gösterdik. Söz konusu vatan olunca gücümüz bizi bile korkutuyor. Bu ülkeyi kimseye vatan etmeyiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!