Erzurum'da 6-8 yaş çocuklara kayak

Güncelleme Tarihi:

Erzurumda 6-8 yaş çocuklara kayak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2017 11:39

Erzurum'da 6-8 yaş çocuklara kayak

Haberin Devamı

 ERZURUM, (DHA)-  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü (GHSİM) ile Gençlikspor Kulübü tarafından 6-8 yaş arasındaki yetenekli çocuklara kayak kursu veriliyor. Kulüp Başkanı Güngör Şenses, "Geleceğin milli kayakçıları, keşfettiğimiz 100 öğrenci arasından çıkacak" dedi.

GHSİM bünyesinde görev yapan kayak antrenörleri Serhat Aktaş, Sinan Çemlek, Ömer Karslı, Demet Karslı, Ömer Said Alaeddinoğlu ve Yusuf Şeker'in okullardan seçtiği 6-8 yaş arasında bulunan 100 çocuk, Palandöken Kayak Merkezindeki Polat Resort Hotel pistlerinde kayağa başladı. Ücretsiz kayak kursu hakkında Gençlik Spor Kulübü Başkanı Güngör Şenses, GHSİM'ye ait servislerle okullardan alınan çocukları kayak merkezine taşıdıklarını ve burada kayak eğitimi verdiklerini bildirdi. Güngör Şenses, kayak kursu ile ilgili şunları söyledi:
"İl Müdürümüz Fuat Taşkesenligil'in destekleri ile geçen sezon antrenörlerimiz okullarda yetenekli sporcu taramaması yaptı. Öğrencilerden 50'sini sabah, 50'sini de öğleden sonra kaydırıyoruz. Geleceğin milli kayakçıları, keşfettiğimiz 100 öğrenci arasından çıkacak."
Bu yaştaki çocuklarının kursunu önemsediklerine işaret eden GHSİM Fuat Taşkensenligil, Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat ile Polat Resort Hotel Genel Müdürü Bora Kanber'e, kayak pistlerini  ve mekanik tesislerini çocuklara açtıkları için teşekkür etti.
Erzurum'da yaşayanların kayak öğrenmesinden dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden Polat Resort Hotel Genel Müdürü Bora Kanber ise kamu yararına olan tüm çalışmalara destek verdiklerini bildirdi.
 
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!