Erzurum gurbetçi avında

Güncelleme Tarihi:

Erzurum gurbetçi avında
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 1998 00:00

Haberin Devamı

Birinci ligin yeni ekibinin Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Almanya'da Türk futbolcuları izliyor. Mavi beyazlılar iki yabancı daha alarak transferi noktalayacak...

Erzurumspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Boşnak kaleci Mirsat Dediç ve defans oyuncusu Elvedin Beginoviç'ten sonra 2 yabancı futbolcu daha alacaklarını söyledi.

Almanya'da futbol oynayan Türk asıllı futbolcuları izlemek için Almanya'ya giden Karaman, mavi beyazlı takımını yardımcı antrenör Nevruz Şerif'e emanet etti. Palandöken'de süren kampın daha sonra Abant'a kaydırılacağını vurgulayan Karaman, şunları söyledi:

'Almanya'da daha önce görüştüğüm ve takıma faydalı olacaklarına inandığım gurbetçi futbolcular var. Şimdi bu futbolcularla anlaşmak üzere gidiyorum. Palandöken'de sürdürdüğümüz hazırlık kampı, son hızıyla ve disiplin içinde devam ediyor. İç transferlerde anlaşamadığımız futbolcularla bağlarımızı kopardık. Artık onlarla zaman kaybetmeyeceğiz. Kamptan sonra 2 yabancı futbolcu daha transfer edeceğiz.'

GANALI GÖNDERİLDİ

Öte yandan denenmek için Gana'dan Erzurum'a gelen siyahi futbolcu İbrahim ile Galatasaray'ın eski yöneticisi Adnan Polat'ın tavsiyesiyle kampa katılan Çansporlu Mustafa, Hikmet Karaman tarafından yetersiz bulunduğu için geri gönderildi. Karaman, yönetimden Zeytinburnuspor'dan transfer edilen Bülent'in de kiralık olarak verilmesini istedi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!