Erzurum’da kar hesabı

Güncelleme Tarihi:

Erzurum’da kar hesabı
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 1999 00:00

Haberin Devamı

Teknik direktör Sadi Tekelioğlu, Sakaryaspor karşısında saha ve seyirci avantajını iyi kullanacaklarını belirtirken, ‘‘Karlı zemin bizim için avantaj olacak’’ dedi.

Yoğun tempo

Erzurumspor'da yeniden göreve gelen teknik direktör Sadi Tekelioğlu, mavi beyazlılara yoğun bir çalışma programı uyguluyor. Karla örtülü sahada yaptırdığı çalışmada futbolcularını nefessiz bırakan Tekelioğlu, ‘‘Sakaryaspor maçında karlı zemin, bizim için avantaj olacak’’ dedi.

Güç depoluyorlar

Sakaryaspor maçı için futbolcularına kondisyon ve taktik çalışmaları uygulatan Tekelioğlu, olumsuz hava koşullarına rağmen istediklerini yapan takımının başarılı olacağını söyledi. Saha ve seyirci avantajlarını iyi kullanacaklarına dikkat çeken Tekelioğlu, oyuncularına dün çift kale maç yaptırdı.

Goller Coşkun'dan

Sarı takımda Prunea- Kürşat, Alparslan, Furkan, Altaycan- Zafer, Abdülkadir, Ali Rıza, Taner- Ali Yılmaz, Coşkun oynarken kırmızı takım ise Altay- Salih, Ömer, Beganoviç, Serkan- Hüseyin, Faysal, Erkan, Burak- Atay ve Mutlu'dan oluştu. Sarı takım, Coşkun'un her 2 yarıda attığı birbirinden şık 2 golle sahadan 2-0 galip ayrıldı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!