Erzincanlı rapçiye Almanya'da 'mafya' baskını

Güncelleme Tarihi:

Erzincanlı rapçiye Almanyada mafya baskını
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2017 16:05

Almanya'nın Nürnberg kentinde yaşayan Erzincanlı rapçi Can Bera, yetkililerden izin almadan 'mafya figürlerinin' bulunduğu bir müzik klibi çekti. Bera'nın klibinde 'mafya görüntüsü' taşıyan birçok kişinin yer alması nedeniyle polis alarma geçti. Klibin bulunduğu alana baskın yapan polis olayın video çekiminde ibaret olduğunu görünce alarm durumunun sona erdiği açıklandı.

Haberin Devamı

Nürnberg'de mafya kostümü giymiş kişilerin ve silahların, polise haber verilmeden klip çekiminde kullanılması polisi alarma geçirdi. Alman polisi, gelen şikâyetlerin üzerine harekete geçti. 

Olay nedeniyle klibin çektiği adrese çok sayıda polisle baskın yapıldığı ve baskının gerçekleşmesinin ardından polisin 'sadec' bir rap klibi çekimiyle karşılaştığı ifade edildi.

26 yaşındaki rapçi Can Bera "Polisin bu şekilde alarma geçmesini tabii ki anlıyorum çünkü Almanya'da terör olayları gündemde" yorumunda bulundu. hürriyet.com.tr'ye konuşan Bera, aslen Erzincanlı olduğunu ve ailesinin orada yaşadığını söyledi. 

Bera'nın müzik klibine yapılan baskın ise Alman basınında geniş yer buldu. Alman Bild gazetesi, "Rap videosunda terör alarmı. Özel birlikler Parkhaus bölgesinde baskın yaptı" başlığını kullandı. 

Haberin Devamı

Bera'nın çektiği klipte gerçek silahların kullanılması gerekçesiyle soruşturma açıldığı ifade edildi. 

Erzincanlı rapçiye Almanyada mafya baskını

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!