Erzincan’da 23 Nisan Kutlamaları

Güncelleme Tarihi:

Erzincan’da 23 Nisan Kutlamaları
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2017 16:37

Erzincan’da 23 Nisan Kutlamaları

Haberin Devamı

Coşkun MENEK / ERZİNCAN, (DHA) - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri dolayısıyla Erzincan Valisi Ali Arslantaş, görevini bir günlüğüne Merkez İlkokulu 4.sınıf öğrencisi Elif Baş’a devretti. Öğrenciler bir günlüğüne vali olan Elif Baş’tan okullarının bahçesine spor salonu yapılmasını istediler.

Merkez İlkokulu öğrencileri, İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün ve öğretmenleri ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Vali Ali Arslantaş’ı makamında ziyaret etti. 4.sınıf öğrencisi Vali Elif Baş, makama oturarak, arkadaşları tarafından kendisinden sunulan talepleri dinledi. Arkadaşları tarafından Çocuk Vali Elif Baş’a istek ve projelerini sunan öğrenciler kendileri için okulların bahçesinde spor salonları olmasını istedi. Çocuk Vali Elif Baş ise arkadaşlarının talepleri üzerine telefon ile Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’u arayarak, arkadaşlarının taleplerini kendisine iletti.

Gerçekleştirilen ziyarette çocuklara çeşitli hediyeler de veren Vali Ali Arslantaş, “Türkiye’nin ve Dünya’nın gerçeklerinden haberdar gümbür gümbür bir neslin geldiğini görmek bizi tahminlerimizin de ötesinde mutlu etti” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!