Erzincan Şoförler Odası Başkanı Limon KPSS Sınavı İçin Şoförleri Uyardı

Güncelleme Tarihi:

Erzincan Şoförler Odası Başkanı Limon KPSS Sınavı İçin Şoförleri Uyardı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2015 18:10

ERZİNCAN ŞOFÖRLER ODASI BAŞKANI BEDİR LİMON KPSS SINAVI İÇİN ŞOFÖRLERE UYARI MESAJI YAYIMLADI

Erzincan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Erzincan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bedir Limon hafta sonu yapılacak olan 2015-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınavı dolayısıyla sürücüleri uyarmak adına yazalı mesaj yayımladı.
Ülke genelinde 1 milyon civarında Üniversite mezununun katılacağı 2015-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik sınavı 4- 5 Temmuz tarihlerinde sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki oturum şeklinde yapılacağına dikkat çeken Başkan Limon, “bu sınavlarda, sizin evlatlarınız, aile yakınlarınız da olabilir. Lütfen, gerekmedikçe korna çalmayın, çocuklarımızın dikkatini dağıtıp, emeklerini zayi etmeyin.” diyerek tüm sürücüleri dikkatli ve duyarlı olmaya çağırdı.
Limon, sınav günleri, trafikteki yoğunluğun sıkışıklığa yol açabileceğine da işaret ederek şunları kaydetti; "KPSS nedeniyle, öğrenciler ve yanlarında gelecek velileriyle birlikte yaklaşık 1 milyon insan sınav yerlerine gidecektir. Sınava girecek evlatlarımız ve beraberinde gelecek aileleri, sabah evden normalden biraz daha erken çıkmalıdır. Toplu taşımacı şoför esnafımız ile şehirde araç kullanacak sürücülerimiz de, Sınavın sabah oturumları saat 9.30’da, öğleden sonra oturumları saat 14.00’te başlayacağından sınav zamanı okul önlerinde ve yakınlarında yüksek sesle müzik dinlememeli, klakson ve korna çalmamalıdır. Bu durum, tüm öğrencilerimizin yararına olacaktır. Ayrıca, sınav yapılan yerlerin yakınlarında aynı şekilde sınav saatlerinde gürültü yapan çalışmaların durdurulması için tedbir alınmalıdır? Diyerek bu vesile ile sınava girecek tüm öğrencilere başarılar diliyorum.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!