Erzincan’da Doğal Gaz’da Kampanya Dönemi Başladı

Güncelleme Tarihi:

Erzincan’da Doğal Gaz’da Kampanya Dönemi Başladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2015 15:35

ENERYA ERZİNCAN İŞLETME MÜDÜRÜ SERDAR KARACA, KAMPANYA HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Enerya Erzincan, soğuk kış günleri başlamadan doğal gazda “6+3” taksit kampanyasını başlatıyor.
Yeni doğal gaz abonesi olmak isteyenler abone bağlantı bedelinde 6, güvence bedelinde 3 taksit kampanyasından yararlanabilecekler. Başvuruların 5 Ekim - 5 Kasım 2015 tarihleri arasında yapılması gerekiyor.
Enerya Erzincan İşletme Müdürü Serdar Karaca, “Soğuk kış günlerinde önemli ihtiyaç haline gelen ve çevreci bir ürün olan doğal gazı yaygınlaştırmak için taksit kampanyaları sunmaya devam ediyoruz. 5 Ekim-5 Kasım 2015 tarihleri arasında başvuran Erzincanlılar abone bağlantı bedelini 6 taksit, güvence bedelini ise 3 taksit ile ödeyebilecekler” dedi.
Karaca, “Erzincan’da 35 binden fazla konut doğal gaz kullanıyor. Bu yıl Merkez’de İzzetpaşa Mahallesi’nde, Demirkent’de Fatih Mahallesi’nde, Kavakyolu’nda Cumhuriyet Mahallesi’nde, Ulalar’da Atatürk Mahallesi’nde ve Geçit’de Demet Evler Mahallesi’nde bölgesel ana hat çalışmalarını tamamlayarak gaz arzını sağladık. Bu mahallelerde ana hat çalışmalarımızın tamamlandığı bölgelerde abone olmak isteyen vatandaşlarımız, hemen abone merkezlerimize başvurarak kampanyadan yararlanabilirler” diye bilgi verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!