ERÜ'lü gençlerden Kocasinan'a 2 klip

Güncelleme Tarihi:

ERÜlü gençlerden Kocasinana 2 klip
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2017 12:09

ERÜ'lü gençlerden Kocasinan'a 2 klip

Haberin Devamı

KAYSERİ (DHA)- ERCİYES Üniversitesi İletişim ve Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri ile akademisyenleri, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar için  bayram sürprizi yaparak iki klip hazırladı.
Başkan Çolakbayrakdar’a kültürden sanata, spordan eğitim faaliyetlerine kadar bir çok dalda Kayseri’nin sosyal hayatına katkı sunduğu için teşekkür eden ERÜ’lü gençler Kuşçu Marina’da çektikleri kliplerde, ‘Erkilet Güzeli’ türküsü ile ‘Sen Sevda mısın?’ şarkısını seslendirdi.
Daha öncede Medcezir klibini çekerek, Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür eden Erciyes Üniversitesi öğrencileri ve Kampüs TV ekibi, bu seferde “Erkilet Güzeli Bağlar Bozuyor” ve “Sen Sevda mısın?” ile Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür etti. Bölgede yaptıkları çekimle Kuşçu’nun tüm güzelliklerini sergileyen ERÜ’lü gençler, seslendirdikleri parçalara kendilerine özgü yorum kattı. Gitarda Ahmet Soylu’nun, Ud da ise Okutman Mustafa Çay’ın yer aldığı Erkilet Güzeli’ni seslendiren isim de yine Mustafa Çay oldu. Klibin Yönetmenliğini ise İletişim Fakültesi’nden Olcay Oğuz yaptı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!