ERÜ’de 'Evlilik Okulu' seminerleri başlıyor

Güncelleme Tarihi:

ERÜ’de Evlilik Okulu seminerleri başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2016 13:52

ERÜ’de 'Evlilik Okulu' seminerleri başlıyor

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - ERCİYES Üniversitesi (ERÜ) Psikolojik Danışma Merkezi (ERREM) tarafından düzenlenen 'Evlilik Okulu' seminerleri, 10 Kasım 2016'da başlıyor. Evlilikle ilgili her türlü konuda eğitimi içeren seminerler ücretsiz olup, seminerlere evlenme hazırlığındaki gençler ve yeni evliler katılabilecek.

ERREM Müdürü Öğr. Gör. Mustafa Atak, ilki 2011 yılında düzenlenen “Evlilik Okulu Seminerleri” projesini Türkiye’de üniversiteler bünyesinde gerçekleştiren tek üniversite olduklarını söyledi. Projenin katılımcılara büyük fayda sağladığını kaydeden ERREM Müdürü Atak, amaçlarının özellikle evlilik aşamasında olan gençleri evlilik hayatına en iyi şekilde hazırlamak olduğunu belirtti. Atak, “Sabancı Kültür Sitesi’nde 10 Kasım 2016 tarihinde başlayacak Evlilik Okulu seminerlerimiz 6 oturumdan oluşmakta. İnsan Niçin Evlenir? Evlilik ve Maneviyat, Evlilik Aşkı Öldürür, Aile Hukuku ve Evlilikte Cinsellik Eğitimi konularında uzmanlarımız katılımcılara eğitim verecek. 19 Ocak Perşembe günü sona erecek seminerlerin en az 5’ine katılan katılımcılara ise törenle sertifika verilecek” dedi.

ERREM Müdürü Atak, seminerlere kayıt yaptırmak isteyenlerin “errem.erciyes.edu.tr” adresinden online başvuru yapabileceklerini sözlerine ekledi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!