Ertürk, sanayici ve iş adamlarıyla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Ertürk, sanayici ve iş adamlarıyla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2018 12:14

Ertürk, sanayici ve iş adamlarıyla buluştu

Haberin Devamı

Hasan POLAT/KAHRAMANKAZAN(Ankara), (DHA)- KAHRAMANKAZAN Belediye Başkanı Lokman Ertürk, başkentin sanayi ve ticaret alanında önemli bir yer tutan ve ihracata yönelik önemli bir üretim kapasitesine sahip olan Kahramankazanlı sanayici ve iş adamlarıyla bir araya geldi. Ertürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı istihdam seferberliği çağrısını anımsatarak, ülke ekonomisine katkıda bulunan, istihdam yaratan sanayici ve iş adamlarının sürekli yanında olduklarını söyledi. 
Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Kahramankazan Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (KASİAD) olağan genel kuruluna katıldı. Başkan Ertürk, burada yaptığı konuşmada, üreten ve uluslararası piyasalarda rekabet eden önemli sanayici ve iş adamlarının oluşturduğu KASİAD'ın genel kuruluna katılmaktan dolayı oldukça mutlu olduğunu söyledi. Ertürk, Kahramankazan'da 2004 yılından bu yana önemli değişimler yaşandığını ve ilçenin başkentin metropol ilçeleri arasına girmeyi başardığını söyledi. Ertürk, Kahramankazan'ın yalnızca Ankara için değil, Türkiye için de önemli sanayi kuruluşlarına ev sahipliği yaptığını belirterek, ilçede yaşanan bu değişimde sanayici ve iş adamlarının katkısının büyük olduğunu söyledi.
'YATIRIMCILAR BAŞIMIZIN TACIDIR'
Ertürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı istihdam seferberliği çağrısını anımsatarak, "Ekmek veren, istihdam yaratan, ülke ekonomisine katkıda bulunan yatırımcılar başımızın tacıdır. Kahramankazan Belediyesi olarak bütün sanayici ve iş adamlarımızın yanındayız" dedi.
KASİAD'ın 8'inci olağan genel kurulunda mevcut başkan Zafer Korkmaz, oy birliği ile yeniden başkanlığa seçildi. Kurulda ayrıca, derneğin Kazan Sanayici ve İş Adamları Derneği olan ismi, Kahramankazankazan Sanayici ve İş Adamları Derneği olarak değiştirildi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!