Ertuğrul Sağlam'ın hedefi Avrupa

Güncelleme Tarihi:

Ertuğrul Sağlamın hedefi Avrupa
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2010 17:31

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ikinci yarıda, ilk yarıda ortaya koydukları mücadele ve neticelerden daha iyisini üreterek, sezon sonunda Bursaspor'u Avrupa kupalarına taşıyacak sonucu alacaklarına inandıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Sağlam, Özlüce Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, transfer sezonunun devam ettiğini belirterek, görüştükleri bir yabancı oyuncu olduğunu, gelişmelere göre bu futbolcuyu renklerine bağlayabileceklerin bildirdi.

Bursaspor'un başarısını için çalıştıklarını ifade eden Sağlam, “Daha iyi nasıl olabileceğimizin araştırmasını da yapıyoruz. Şunu da belirteyim ki, takımımız her geçen gün daha iyi oluyor, bunun bilinciyle hareket ediyoruz” dedi.

Deplasmanda Kasımpaşa ile yapacakları maçta her iki takımın da kazanmak için mücadele edeceğini dile getiren Sağlam, “Kasımpaşa iyi bir takım. Bizi yenmek için oynayacaktır. Bizim de kazanmak için elbette çok iyi oynamamız gerekiyor” diye konuştu.

Önemli bir sürece başlayacaklarını vurgulayan Sağlam, şöyle devam etti: “Ligdeki konumumuz itibarıyla çok önemli bir sürece başlıyoruz, camiamızın beklentileri çok büyüdü. Herkes Bursaspor'u önümüzdeki sezonda Avrupa kupalarında görmek istiyor. İkinci yarıda, ilk yarıdaki ortaya koyduğumuz mücadele ve neticelerden daha iyisini üreterek sezon sonunda Bursaspor'u Avrupa kupalarına taşıyacak neticeyi alacağımıza yürekten inanıyorum. En büyük güvencemiz üst düzey sorumluluk alıp, çok kişilikli karakterde mücadele ortaya koyan oyuncularımız var. Taraftarlarımız da bu yarış içinde bize katkı sağlayacaklardır. Onlarında ilk devre ortaya koydukları performansı, ikinci yarıda da fazlasını ortaya koyacaklarına inanıyorum.”

Haberin Devamı

PUAN KAYBINA TAHAMMÜL YOK

Kasımpaşaspor'un ilk devrenin sonuna doğru ve kupa maçlarında önemli başarılara imza attığını ifade eden Sağlam, “Yükselen grafiği var, devre arasında takviyeler daha iyi hale geldi. Onlar da kendi sahalarında kazanarak ikinci yarıya iyi başlamak isteyecektir. Kazanmak için oynayan iki takımın mücadelesi olacak. Puan kaybına kesinlikle tahammülümüz yok. Bu maça iyi hazırlandık” dedi.

İvankov'un bu maçta oynayacağını belirten Sağlam, “Eren milli takımda. Kaleci İvankov oynayacak seviyeye geldi. Tuna'nın sıkıntısı bitti, Ali'nın cezası sürüyor, başka eksiğimiz yok” diye konuştu.

Haberin Devamı

Alt yapının önemine değinen Sağlam, şunları kaydetti: “Sabah Vakıfköy'de bulundum. Küçük yaştaki futbolcuların antrenmanını izledim. Orada eksiklikler Büyükşehir Belediyesi tarafından gideriliyor. Dileğimiz oradaki minik oyuncularımıza daha iyi bir ortam hazırlamak. Oradaki çalışmaların bir an evvel bitmesi en büyük dileğimiz. Bizim orayla ilgili alakamız da üst seviyede devam edecek. Hocalarımızla oyuncularımızla beraber oluyoruz. Onları hazırlamaya çalışıyoruz. Sezon sonunda Türkiye'de kendisine ait çok modern bir altyapı tesisi olan ve bunu kullanabilen tek takım Bursaspor olacak. Bu da çok gurur verici bir tesis olacak.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!