Ertuğrul Sağlam ilk 11'i tamamen değiştirdi

Güncelleme Tarihi:

Ertuğrul Sağlam ilk 11i tamamen değiştirdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2007 17:34

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Çaykur Rizespor ile oynanan Fortis Türkiye Kupası maçında, takımını farklı bir kadroyla sahaya sürdü.

Ertuğrul Sağlam, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında sahaya sürdüğü ilk 11'i tamamen değiştirirken, daha önce fazla şans vermediği oyuncuları sahaya sürdü.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında ilk 11'de sahaya çıkan Hakan Arıkan, Gökhan Zan, Delgado, Tello, Serdar Özkan ve sakat olan İbrahim Toraman kadroda yer almazken, İbrahim Üzülmez, Cisse, Ali Tandoğan, Burak ve Bobo ise yedek kulübesinde oturdu.

MEHMET SEDEF İLK KEZ FORMA GİYDİ

Siyah-beyazlılarda bu sezon resmi maçlarda hiç forma şansı bulamayan Mehmet Sedef, Çaykur Rizespor karşısında ilk 11'de sahaya çıktı.

Kaleyi Rüştü korurken, Avrupa kupaları ve ligde toplam 2 kez oynama şansı bulan Baki de ilk 11'de forma giydi. Siyah-beyazlılarda ayrıca Mehmet Yozgatlı, Higuain, Diatta, Ricardinho, Aydın, Koray, İbrahim Kaş ve Nobre de ilk 11'de oynadı.

İBRAHİM TORAMAN BU SEZON İLK KEZ YOK

Bu sezon Beşiktaş'ın tüm resmi maçlarında 90 dakika forma giyen İbrahim Toraman, ilk kez maç kadrosunda yer almadı.

Daha önce Avrupa, lig ve Süper Kupa'daki tüm maçlarda takımını yalnız bırakmayan İbrahim Toraman, sakatlığı nedeniyle Çaykur Rizespor karşılaşmasında oynayamadı.

TRİBÜNLER BOŞ KALDI

Siyah-beyazlı taraftarlar, Çaykur Rizespor ile yapılan Fortis Türkiye Kupası (A) Grubu ilk hafta maçına fazla ilgi göstermedi.

Maçın iş çıkış saatine denk gelmesi nedeniyle tribünlerde büyük boşluklar göze çarparken, karşılaşmayı 4 bine yakın sporsever izledi.

Yaklaşık 50 kadar Çaykur Rizespor taraftarı da kendilerine ayrılan eski açık tribündeki yerlerinden takımlarını destekledi.

Siyah-beyazlı taraftarlar, maç öncesi, hafta sonunda karşılaşacakları ezeli rakipleri Fenerbahçe aleyhine tezahüratta bulundu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!