Ertuğrul Sağlam: Hamza Hoca telefonda Ozan’ı istedi vermedim

Güncelleme Tarihi:

Ertuğrul Sağlam: Hamza Hoca telefonda Ozan’ı istedi vermedim
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2015 23:09

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Galatasaray'daki meslektaşı Hamza Hamzaoğlu'nun telefonla kendisini arayıp Ozan Tufan'ı istediğini açıkladı.

Haberin Devamı

GALATASARAY ile Bursaspor arasında bu akşam oynanacak TFF Süper Kupa 2015 öncesi, Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ile iki takımın kaptanları Selçuk İnan ve Ozan İpek’in katıldığı ortak bir basın toplantısı düzenledi. Ertuğrul Sağlam, Hamza Hamzaoğlu’nun kendisini arayarak Ozan Tufan’ı istediğini, kendisinin ise oyuncunun önemini vurgulayarak olumsuz yanıt verdiğini söyledi. Hamzaoğlu ise “Geçtiğimiz sezonu iyi bir finalle noktaladık. Bu sezona da Bursaspor ile yine güzel bir maçla merhaba diyeceğiz. Sadece futbolun konuşulduğu güzel bir maç olsun istiyoruz ama Süper Kupa da bizim için çok önemli. “ dedi.


‘MELO İLE İYİ BİR İKİLİ OLMUŞTUK’


MELO ile ayrılacak olmaları ile ilgili görüşleri sorulan Selçuk İnan, “Melo ile yaklaşık 4 yıldır beraber oynadık. İyi de bir ikili olduğumuzu düşünüyorum. Oyunculuğu dışındaki olaylar bizi ilgilendirmiyor. Bilal’i burada söylemeye gerek yok. Kendini kanıtlamış bir oyuncu, çok önemli bir oyuncu” diye konuştu. Bursaspor kaptanı Ozan İpek ise “Bildiğiniz gibi Galatasaray’a finalde kaybetmiştik. Onun rövanşı niteliğinde bir maç olacak. İyi hazırlandık. Finali kendi şehrimizde kaybetmemiz bizi çok üzdü. Bu maç çok önemli. Bu kupaya Galatasaray’dan daha çok ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!