Ertuğrul Mahallesi'nde içme suyu yatırımı

Güncelleme Tarihi:

Ertuğrul Mahallesinde içme suyu yatırımı
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2017 17:40

Ertuğrul Mahallesi'nde içme suyu yatırımı

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün Güney İlçesi Ertuğrul Mahallesi'nde başlattığı alt yapı çalışmaları kapsamında içme suyu hattı ve deposu yapılacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Güney İlçesi Ertuğrul Mahallesi'nde sık sık meydana gelen içme suyu hattı arızaları ve içme suyu yetersizliğini ortadan kaldırmak için alt yapı projesi başlattı. Ertuğrul Mahallesi'ndeki mevcut su kaynaklarının yaklaşık 30 yıl önce yapıldığını ve iletim hatlarının dere içerisinden geçtiğini belirleyen DESKİ, mevcut içme suyu biriktirme deposunun da yetersiz geldiğini belirledi.

Projenin tamamlanmasının ardından mahallenin içme suyu sorununu sonlandıracak 4 bin 500 metre iletim hattı, Karagün ve Sugözü içme suyu kaynaklarının iyileştirilmesi ve drenaj hattı yenileme çalışmaları başlatıldı. Bunun yanında DESKİ, bölge için 200 metreküplük içme suyu deposu inşaatını da başlattı. Vatandaşların daha nitelikli ve yeterli suya kavuşması için yapılan proje bölgede sevinçle karşılanırken, Ertuğrul Mahallesi Muhtarı Şuayip Başoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve tüm ekibine teşekkür etti.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!