Ertan Dumanlı Turnuvası'nda Tarsus Amerikan Koleji şampiyon!

Güncelleme Tarihi:

Ertan Dumanlı Turnuvasında Tarsus Amerikan Koleji şampiyon
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2016 11:07

Tarsus'ta düzenlenen Ertan Dumanlı Basketbol Turnuvası'nda Tarsus Amerikan Koleji (TAC) şampiyon oldu. Turnuvada ikinciliği Adana Erkan Koleji, üçüncülüğü Konya Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü aldı.

Haberin Devamı

Tarsus basketbol şölenine sahne oldu! Tarsus'ta 127 yıldır eğitim veren Tarsus Amerikan Koleji'nin (TAC) Spor Kulübü tarafından düzenlenen ve bu yıl 9.su gerçekleştirilen Ertan Dumanlı Basketbol Turnuvası sona erdi. TAC'58 mezunu, Sağlık ve Eğitim Vakfı eski Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Op. Dr. Ertan Dumanlı anısına gerçekleştirilen turnuvaya, bu yıl Tarsus Amerikan Koleji (TAC) damgasını vurdu.

Turnuvanın şampiyonu TAC A Takımı olurken, TAC B Takımı da dördüncü olmayı başardı. TAC ayrıca 'En İyi Forvet', 'En İyi Pivot' ve 'En Değerli Oyuncu' ödüllerini de topladı.

6 TAKIM ŞAMPİYONLUK İÇİN YARIŞTI
Genç erkekler kategorisinde gerçekleştirilen 9. Ertan Dumanlı Basketbol Turnuvası'na bu yıl TAC iki takımla olmak üzere toplam altı takım katıldı. Tarsus Amerikan Koleji Spor Salonu ve SEV Spor Salonlarında düzenlenen maçlarda; TAC (A-B takımları), Kahramanmaraş Özel Kipaş Okulları , Adana Erkan Koleji , Konya Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü ve Kayseri Bahçeşehir Koleji şampiyon olmak için ter döktü. Şampiyonluk kupasını Tarsus Amerikan Koleji'nin (TAC) kaldırdığı turnuvanın ikincisi Adana Erkan Koleji, üçüncüsü ise Konya Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü oldu.

Haberin Devamı

Ertan Dumanlı Turnuvasında Tarsus Amerikan Koleji şampiyon

9. Ertan Dumanlı Basketbol Turnuvası'nda alınan sonuçlar, ödüller ve turnuva sıralaması şöyle:

SIRALAMA:
1 - TAC (TARSUS AMERİKAN KOLEJİ) (A)
2 - Adana Erkan Koleji
3 - KONYA SELÇUKLU BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ
4 - TAC (TARSUS AMERİKAN KOLEJİ) (B)
5 - KAHRAMANMARAŞ ÖZEL KİPAŞ OKULLARI
6 - KAYSERİ BAHÇEŞEHİR KOLEJİ


ÖDÜLLER:
EN İYİ GUARD: ATA GÜNBATIMI (KONYA SELÇUKLU BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ)
EN İYİ FORVET: MUHAMMED İSMAİL YAŞAR (TAC-A)
EN İYİ PİVOT: ALİ YURTSEVEN (TAC-A)
EN DEĞERLİ OYUNCU: ALİ YURTSEVEN (TAC-A)
ŞAMPİYON: TAC-A

 

BAKMADAN GEÇME!