Ersun Yanal'dan Mustafa Denizli için flaş sözler!

Güncelleme Tarihi:

Ersun Yanaldan Mustafa Denizli için flaş sözler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2016 09:29

Teknik direktör Ersun Yanal, Galatasaray'dan ayrılma kararı aldığını açıklayan meslektaşı Mustafa Denizli için çarpıcı yorumlar yaptı.

Haberin Devamı

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin 2-0'lık Gaziantepspor yenilgisinin ardından görevi bırakma kararı aldığını ifade etmesi, maç sonrası yayıncı kuruluş Lig TV'deki Maraton programının ana konusu oldu.

Programın moderatörü Şansal Büyüka, "Bazı haberleri Galatasaray'da bir iki yönetici medyaya direktifle yazdırıyormuş. Denizli bir dakika durmasın zaten orada. Galatasaray'da altyapının başına bir Hollandalı getiriliyor ve Mustafa Hoca'nın bundan haberi yok. Hocanın söylediklerinden anlaşılıyor ki, istifa kararı almış. Bakalım, hayırlı olsun" dedi.

BÜYÜKA: "OKAN BURUK YA DA RIEKERINK"
Denizli'nin başkanla görüştükten sonra kesin olarak istifa edeceğine vurgu yapan Büyüka, göreve gelecek yeni isimle ilgili olarak "Galatasaray için Okan Buruk'un adı geçiyor. Altyapı için gelen Hollandalı Jan Olde Riekerink'in de sezon sonuna kadar takımı çalıştırma ihtimali varmış" iddiasını ortaya attı.

Haberin Devamı

Programın yorumcularından Tümer Metin ise "Umarım Okan Buruk, Galatasaray'ın hocası olur ama ona ne kadar sabır gösterilecek?" ifadelerini kullandı.

YANAL: "KEŞKE MUSTAFA DENİZLİ DEVAM ETSE..."
Öte yandan programın bir dğer yorumcusu Ersun Yanal ise istifa gelişmesi üzerine, "Keşke Mustafa Denizli ile devam edilse, herkese 'Ayağınızı denk alın' denilse" şeklinde konuştu. Şansal Büyük'a, Yanal'a "Öyle bir şeyin olması imkansız" şeklinde cevap verdi.

Galatasaraylı futbolcuların kötü oynadığını ve sorumluluğun Denizli'de olmadığını belirten Yanal, "Dünyanın en iyi antrenörü de olsan bütün ihaleyi kendinde bırakamazsın" dedi. (sporx)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!