Ersun Yanal'dan Fenerbahçe itirafı!

Güncelleme Tarihi:

Ersun Yanaldan Fenerbahçe itirafı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2016 20:40

2013-14 sezonunda Fenerbahçe'yle şampiyonluk yaşamasına karşın görevinden istifa eden Ersun Yanal, sarı lacivertli kulüp hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de görev yaptığı 2013-14 sezonunda Sarı Lacivertli taraftarların gönlünü fetheden teknik direktör Ersun Yanal, ayrılığın üzerinden 1 yılı aşkın bir süre geçtikten sonra ilk kez eski takımıyla ilgili konuştu. NTV Spor'da yayınlanan Adil Oyun programında Rıdvan Dilmen'in konuğu olan tecrübeli teknik adam, üniversite öğrencilerinin Fenerbahçe'yle ilgili sorularına şu yanıtları verdi;

"FENERBAHÇE'DE ÇALIŞMAK ÇOK ÖZEL BİR ŞEY"
"Fenerbahçe çok güçlü ve çok özel bir camia. Bence Türkiye'deki en büyük sivil toplum örgütü. Çalıştığım dönemde de elimizde kaliteli bir kadro vardı. Neler yapabileceğimizin farkındaydık. Konyaspor maçından sonra da "Biz sezon sonunda şampiyon olacağız" diyerek hem kadromuza olan inancımızı herkese göstermek, hem de futbolcularımıza potansiyellerini istedik.

Haberin Devamı

"FENERBAHÇE'DE YENİDEN ÇALIŞABİLİRİM"
"Kariyerimdeki en güzel günleri Fenerbahçe'deyken geçirdim. Camianın bana göstermiş olduğu ilgi, alaka ve sevgi asla unutulacak gibi değil. Sağolsunlar halen daha bu alakayı görüyorum. O günkü şartlarda yönetimle bizim planlarımız uyuşmadığı için Fenerbahçe'nin iyiliğini düşünerek ayrılma kararı verdik. Eğer yeniden Fenerbahçe'de çalışma imkanı ortaya çıkarsa, profesyonelliğin de getirdiği gereklilikle tabi ki görev yapabiliriz."

Ayrılışının ardından her kötü giden dönemde Fenerbahçe taraftarı tarafından yeniden göreve çağrılan Ersun Yanal, bu sözleriyle Sarı Lacivertli taraftarları adeta mest etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!