Ersay Üner: Hande ve Demet sevgili gibiler...

Güncelleme Tarihi:

Ersay Üner: Hande ve Demet sevgili gibiler...
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2016 13:17

Pop müziğin güçlü isimlerinden Demet Akalın ve Hande Yener’in kavgası dinmek bilmiyor. İkili arasında yaşanan kavga başta hayranları olmak üzere dostlarını da şoke etti. Bu kavgaya bir yorum da ikili ile uzun yıllar birlikte çalışan Ersay Üner’den geldi. Üner, “Hande ve Demet sevgili gibiler; didişmeden duramıyorlar” dedi. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Ebru Gündeş, Demet Akalın, Hande Yener, Murat Dalkılıç ve Gülben Ergen gibi isimlere verdiği şarkılarla tanınan Ersay Üner, 'Yürüdüm' adlı maksi single'ı ile müzikseverlerin karşısına çıktı.

'Kızıl Mavi', 'Bebek', 'Söyleyin', 'Sebastian' ve 'Dans Et' gibi şarkıların yaratıcısı Üner, GÜNAYDIN'ın sorularını yanıtladı...

Hande Yener ve Demet Akalın’a verdiği hitlerle tanınan, ilk maksi single’ını çıkaran Ersay Üner, Hande Yener ve Demet Akalın kavgası ile ilgili konuştu.

“Ben ikisinin bir arada çok güzel şeyler yapabileceğini biliyorum. Reklamları bile ne kadar başarılıydı... İkisi de çok iyi insanlar. İkisinin de kendine göre hayatları, çizgisi var. Sevgililerde olur ya; birbiriyle didişmeden duramazlar. Ben onları iki sevgiliye benzetiyorum. İkisini de çok iyi tanıyorum. Aralarında geçen o diyaloglarında art niyet olmadığını biliyorum. 16 yaşındaki komşu kız çocuklarını düşünün; bana göre onlar kadar tatlı ve sempatikler. Çok isterim ikisinin bir araya gelip bir şey yapmasını. Bir şarkı yazıp birlikte okumalarını isterim. Eminim bunu dinleyiciler de çok ister. Düşman değiller, tatlı atışmaları var. Hepimizin kendi kulvarları var ama sanat birlikte yapılınca çoğalır. Sanatçılar yaptıkları düetlerle birbirlerinin kitlesini de kendilerine çekerler.”

Haberin Devamı

Ersay Üner: Hande ve Demet sevgili gibiler...

Ersay Üner kimdir?

Ünlü sanatçılara verdiği besteler ile tanınan Ersay Üner, 7 Ekim 1978 yılında Konya’da dünyaya geldi. Oyuncu Büşra Pekin’in sosyal medya üzerinden fotoğraflarını paylaşarak ilanı aşk ettiği söz yazarıdır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!