Erol Evgin ilk sergisini açtı

Yıllardır mimarlıkla müzik çalışmalarını birlikte yürüten Erol Evgin, kartvizitine ressamlığı da ekledi!

2001 yılında Mahir Güven’le çalışmaya başlayan ünlü sanatçının, mimari ile resmi tuvalde buluşturduğu ‘Mirasi’ adlı ilk sergisi de geçtiğimiz gün açıldı. Açılışına eşi Emel, oğlu Murat ve kızı Elvan’ın da katıldığı sergide 60 eserine yer veren Erol Evgin, ‘Bütün sanatlar kardeş gibidir. Beş yıldır yoğun bir şekilde çalışıyordum. Emeğimin karşılığını sanırım bugün aldım’ dedi. Murat Evgin ise babasının çok yetenekli olduğunu söyledi ve ‘Ben besteleri bedava veriyorum. Sanırım o da tablolardan bana birkaç tane hediye eder’ diye konuştu.

Yılbaşından önce evlenebiliriz

Yoksul kanserlilere yardım amacıyla Hacettepe Üniversitesi bünyesinde kurulan Umutevi Projesi’ne destek için organize edilen ‘mavi bilezik’ kampanyasının tanıtımı önceki akşam Nişantaşı Leea Restaurant’da yapıldı. Davete sevgilisi İlker İnanoğlu ile katılan Yeşim Salkım, yakında evleneceklerini açıkladı. İnanoğlu’nun annesi Filiz Akın’la yeni tanıştığını belirten Salkım, ‘İlker’le kendi aramızda nişanlandık, yakın bir tarihte de evlenmeyi planlıyoruz. Yılbaşından önce bile olabilir. Gizlice evlenmeyi düşünmüyoruz, herkesin haberi olacak. Ama çok abartılı bir düğün yapmayacağız. Gelinlik diktirmek, havai fişekler patlatmak saçma. Çok sade bir düğün olacak’ dedi.

Ünlüler Macar sirkine akın etti

Macarların dünyaca ünlü sirki Circus, ülkemize geldi. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in ayrı yaşadığı eşi Derya Tuna’nın kız kardeşi Feryal Tuna tarafından getirtilen Macar Circus sirkinin bu gösterisini, sanat, spor, iş ve sosyete dünyasının ünlü simaları izledi. Gösteriye Galatasaraylı futbulculardan Ümit Karan, Volkan Aslan, Song, Saydo, Marenk ve Heinz de eşleri ve çocuklarıyla gelmişti.

Hakan-Beyda Şükür çifti kızları Buse ve Zeynep’le birlikte şovu soluksuz izlerken, GS’li futbolcu Necati Ateş’in gösteri süresince oğlunu kucağından bir an olsun indirmemesi dikkat çekti. Eşi Esra Hanım ve iki yaşındaki oğlu ile şovu izleyen Şafak Sezer ise hayvanlardan korkan oğlu yüzünden zaman zaman zor anlar yaşadı. Kız kardeşi Feryal Tuna’ya destek olmak için sirkin ilk gösterisini izlemeye gelen Derya Tuna, Macar sirkini çok beğendiğini belirterek, ‘Daha önceleri bir çok sirke gitmiştim ama bu sirk bir harika’ dedi.
Yazarın Tüm Yazıları