Erman Toroğlu: Yem attı, o da yedi

Güncelleme Tarihi:

Erman Toroğlu: Yem attı, o da yedi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2014 16:20

Yorumcu Erman Toroğlu, Fenerbahçe-Mersin İdmanyurdu maçında Diego'nun düşürülmesi sonucu verilen penaltıyı değerlendirirken, "Kaleci yanlış bir çıkış yapıyor. Diego yemi attı o da bu yemi yedi. Penaltı kesinlikle doğru karar" dedi.

Haberin Devamı

Süper Lig'in 15.haftasında Fenerbahçe, Mersin İdman Yurdu'nu 1-0 mağlup etti. Maçın ardından eski hakem Erman Toroğlu, TRTSpor'da yayınlanan Futbol Arenası programında tartışmalı pozisyonları değerlendirdi.

Mersin İdman Yurdu'nun penaltı beklediği bir pozisyonda topun Egemen Korkmaz'ın eline geldiğini belirten Toroğlu, pozisyonun penaltı olması gerektiğini söyledi.

Erman Toroğlu: Yem attı, o da yedi

"O ELİN ORADA NE İŞİ VAR?"
Sow'un vuruşunda topun net bir şekilde Efe Halil tarafından elle kesildiğini söyleyen Toroğlu, "O elin orada ne işi var? Bazı penaltılar tartışabilir ama bu tartışılamaz. Net ve kemiksiz bir penaltı" dedi.

Erman Toroğlu: Yem attı, o da yedi

Haberin Devamı

Hakem Bülent Yıldırım'ın kaleci Mihaylov'un Fenerbahçeli Diego'ya yaptığı faul sonrası penaltı noktasını göstermesinin doğru bir karar olduğunu ifade eden Erman Toroğlu, "Diego'nun sol ayağı kalecinin vücudunun altında kalıyor. Kaleci yanlış bir çıkış yapıyor. Diego yemi attı o da bu yemi yedi. Penaltı kesinlikle doğru karar" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!