Erman Toroğlu MHK Başkanı olsun

Güncelleme Tarihi:

Erman Toroğlu MHK Başkanı olsun
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2011 00:00

“Dostluk buluşması”nda Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım çağrıda bulundu. Futbol Federasyonu Genel Kurulu’ndan sonra ya kulüp olarak bir açıklama yapacağız ya da ben kendi adıma konuşacağım. “Erman Toroğlu Merkez Hakem Komitesi Başkanı, Ahmet Çakar da yardımcısı olsun” diyeceğim. Gelsinler bakalım bir de onlar yönetsinler.

MEHMET Ali Yalçındağ’ın ev sahipliğini yaptığı ve 3 büyük kulüp başkanının bir araya geldiği “Geleneksel Dostluk Buluşması” dün gece gerçekleşti. Bu yıl dördüncü kez gerçekleştirilen buluşmaya F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, G.Saray Başkanı Ünal Aysal ve Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile birlikte yöneticiler, gazeteciler ve işadamları katıldı.

3 saat boyunca devam eden ve büyük bir dostluk içinde geçen geceye Aziz Yıldırım’ın transfer bombası damga vurdu. Konukların önemli bir kısmı Aziz Yıldırım’a F.Bahçe’nin yeni transfer bombasını sordu:

- Başkan geçen yıl yemeğe damgayı sen vurdun. Arda’yı transfer edeceğini söyledin. Bu yıl kimi transfer edeceksin?

Aziz Yıldırım bu soruya aynı espriyle yanıt verdi:

Hasan Cemal’i Fenerbahçe’ye alacağız

Erman Toroğlu MHK Başkanı olsun


- Bu yılın bombası Hasan Cemal. Onu artık Fenerbahçeli yapacağız.

Konukların en çok merak ettikleri konuların başında Galatasaray’ın bir türlü gerçekleşmeyen transferleri geliyordu. Başkan Ünal Aysal ve sarı kırmızılı yöneticiler çok sıkıntılıydı. Reyes ve Forlan konusunda menajerlerden şikayet ediyorlardı.

Gecenin ilerleyen saatlerinde sohbet Futbol Federasyonu seçimlerine geldi. Mehmet Ali Aydınlar’ın başkanlığından Merkez Hakem Komitesi Başkanı’nın kim olacağına kadar her şey konuşuldu. Bu sohbete de Aziz Yıldırım nokta koydu:

- Genel kurul yapıldıktan sonra ya kulüp olarak bir açıklama yapacağız ya da ben kendi adıma konuşacağım. ‘Erman Toroğlu, Merkez Hakem Komitesi Başkanı, Ahmet Çakar da yardımcısı olsun’ diyeceğim. Gelsinler bakalım bir de onlar yönetsinler.

GECEYE GELENLER

Saat 20.00’de başlayan gece, 23.00’te sona erdi. Geceye şu isimler katıldı. Ferit Şahenk, Tuncay Özilhan, Ali Koç, Cihan Kamer, Ethem Sancak, Nihat Özdemir, Erhan Kamışlı, Mehmet Ali Yalçındağ, Ömer Temelli, Ahmet Faralyalı, Zafer Yıldırım, Zafer Mutlu, Mehmet Ali Birand, Tayfun Bayazıt, Ergun Özen, Uğur Dündar, İrfan Şahin, Hasan Cemal, Yahya Üzdiyen, Ömer Aras, Enis Berberoğlu, Mustafa Taviloğlu, Nuri Çolakoğlu, İsmet Berkan, Kıvanç Oktay, Serdal Adalı, Murat Özaydınlı, Dr. Azmi Hamzaoğlu, Fahrettin Curoğlu, Ertunç Soğancıoğlu, Murat Özaydınlı, Nihat Özbağı, Ferhat Boratav.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!