Erkoç'un ödülünü Cumhurbaşkanı verdi

Güncelleme Tarihi:

Erkoçun ödülünü Cumhurbaşkanı verdi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2017 18:02

Erkoç'un ödülünü Cumhurbaşkanı verdi

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA) - KAHRAMANMARAŞ Büyükşehir Belediyesi, Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı'nın düzenlediği Belediyelerde Sosyal Politikalar Proje Yarışması'nda, 'Dezavantajlı Guruplara Yönelik Sosyal Rehabilitasyon Merkezi ve Maraş Oyuncakları Atölyesi Projesi' ile birinci oldu. Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, birincilik ödülünü Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı.
Ödül töreni ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirildi. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin 2'nci, Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin de 3'üncü olduğu yarışmada ödülü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden aldıktan sonra bir konuşma yapan Fatih Mehmet Erkoç, "Engelsiz bir Kahramanmaraş' için yaptığımız çalışmaların ve hizmetlerin karşılığı olarak Türkiye 1'inciliği ile ödüllendirildik. Bizleri bu ödüle layık gören AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığımıza ve Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyorum" dedi.
ERDOĞAN, KAHRAMANMARAŞ STANDINI GEZDİ
Törende ayrıca yarışmaya katılan belediyeler projeleriyle ilgili stantlar açtı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ödüllerin verilmesinin ardından stantları da gezdi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin standını da gezen Erdoğan, stantta yer alan ürünleri tek tek inceledi. Erdoğan, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'ni başarısında dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!