Erken kalkanların 10 sırrı

Güncelleme Tarihi:

Erken kalkanların 10 sırrı
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2017 11:46

Erken kalkmayı anlamak gerçekten çok zor. Tüm insanlık sabah uyuyacağı beş dakikanın peşine düşmüşken, onlar nasıl oluyor da her sabah güleç yüzleriyle bizlere tebessüm ediyorlar gerçekten anlamıyoruz. Bu nedenle erken kalkmanın avantajlarına bir göz atalım dedik. Belki etkileniriz de yarın alarmdan önce uyanırız.

Haberin Devamı

1- ERKEN KALKARAK DAHA UZUN YAŞARLAR

Bu hayatta kuşkusuz en önemli varlığımız zaman. E erken kalkınca doğal olarak ayık olarak geçirdiğiniz zaman da geç kalktığınızdan fazla oluyor. Bu nedenle erken kalkanlar malesef kalkmayanlardan uzun yaşıyor. Yani basit bir matematik hesabı yapınca sonuç bu.

2- HAYATLARI DAHA SAKİNDİR

Erken kalkan insanlar henüz günün curcunası başlamadan ayakta olduklarından bu zamanların tadını çıkarırlar. Günün bu en sakin zamanlarında kendilerine çoktan onları ayıltacak kahvelerini çaylarını koymuş, tatlı tatlı yudumluyor olurlar.

Erken kalkanların 10 sırrı

3- MANZARANIN EN İYİSİNİ ONLAR İZLER

Bu dünyada izlemek için can atılan iki manzara vardır. Biri gün doğumu diğeri ise batımı. İkisinde de rengarenk gökyüzü insana dünyadaki varlığı için şükrettirir. İşte erken kalkan insanlar, günün bu zamanlarını her gün tattıklarından yaşama sevinci dolarlar.

Haberin Devamı

Erken kalkanların 10 sırrı

4- HEDEFLERİNE ULAŞMAK İÇİN EKSTRA VAKİTLERİ VARDIR

Birçok yazar ve yaratıcı insan sabahın erken saatlerini yaratıcılığını konuşturmak için kullanır. Çünkü sabahın erken saatleri zihnin en verimli zamanıdır. Sabahları erken kalkan insanların kendilerine ayırabilecekleri fazladan zamanları olur ve istediklerini elde etmek için iyi birer de planları.

Erken kalkanların 10 sırrı

 

5- İSTER İSTEMEZ SAĞLIKLI BİREYLER HALİNE GELİRLER

Sabah kahvaltısının önemine vurgu yapmayan tanıdık ya da tanımadık bir doktor kalmadı herhalde. İşte sabahları erken kalkan insanların kahvaltı alışkanlıkları da olur ve bu nedenle günün en önemli öğününü kaçırmamış olurlar. Bu da onları zaman içerisinde sağlıklı bireyler haline getirir.

Haberin Devamı

Erken kalkanların 10 sırrı

6- İŞ HAYATINDA BAŞARILIDIRLAR

Erken kalkan insanlar işlerine her daim erken giderler. Bu da günlerini ve programlarını daha iyi planlamaları anlamına gelir. Herkes işe zar zor yetişmiş, karnını doyurmaya çalışıp, günün haberlerini yakalamaya çalışırken onlar çoktan bunları yapmış, işlerine odaklanmışlardır bile. Tam da bu nedenle başarı onlar için kaçınılmazdır.

Erken kalkanların 10 sırrı

 

 

BAKMADAN GEÇME!