Erkeklerin yapmaması gereken 5 hayati stil hatası

Güncelleme Tarihi:

Erkeklerin yapmaması gereken 5 hayati stil hatası
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2017 14:42

Hep kadınların güzel ve şık görünmesi gerekliliği varmış gibi konuşuyoruz ama erkekler için de stil sahibi olmak kadınlar kadar önemli. Bu nedenle baylar, siz de modayı takip etmek ve kendinize en uygun stili bulmakla yükümlüsünüz. Çünkü stiliniz, sosyal çevrenizdeki saygınlığınızdan kendinize olan güveninize ve hatta özel hayatınıza kadar tüm yaşamınızı etkiliyor. Ancak bu demek değil ki modaya uyacağım diye kendinize yakışmayan kıyafetler giyinin. Biliyoruz seçenekleriniz kadınlara göre de biraz kısıtlı. Ancak yine de bu kısıtlı seçenekleri kullanırken bile yapmamanız gereken stil hataları bulunuyor. En önemlilerini sizi uyarmak için hemen aşağıda sıralıyoruz.

Haberin Devamı

Vücuda oturmayan takım elbiselerden uzak durun

Takım elbise bir erkeğin kalitesidir. O nedenle siz siz olun sakın öylesine bir takımı üzerinize geçirmeyin. Hadi eskiden bu derece geniş bir takım elbise seçeneği yoktu, omuzları üzerinize tam oturmayan takımlarla idare etmeye çalışıyordunuz. Ancak şimdilerde seçeneklerin de bolluğunu düşünürsek, jilet gibi olabileceğiniz bir takımı pekâlâ kolayca bulabilirsiniz. Aksi takdirde karizma ya da ciddi görüneyim derken sakil ve zevksiz görünebilirsiniz.

Erkeklerin yapmaması gereken 5 hayati stil hatası

Takım altından görünen o beyaz çorapları yakın

Ah o beyaz çoraplar. Onları giymemek yetmez, toptan yakın ki yanlışlıkla elinize geçirip ya da zorunda kalıp giymek zorunda kalmayasınız. Artık yüzyıllık bu stil hatasını görmezden gelmeyin lütfen. Eğer spora gitmiyorsanız ve üstünüzde bir şort yoksa lütfen ama lütfen beyaz çorap giyinmeyin.

Haberin Devamı

Erkeklerin yapmaması gereken 5 hayati stil hatası

Önemli olan boyu

Spor bir tarza sahipsiniz ve yaz sıcağında şortun verdiği yetkiye dayanarak bacaklarınızı havalandırmak istiyorsunuz. E tabii ki en doğal hakkınız! Ancak lütfen şortun boyunu çok iyi ayarlayın. Çok kısa şortlar 80’lerin derinliklerine doğru hala dalgalanarak yol alıyor. Bu nedenle siz ya hemen diz üstünde ya da dizin altında şortları tercih edin. Diz altını daha da geçip bileğe yaklaşan şortları da eğer uzun boylu değilseniz tercih etmeyin.

Spor giyinecekseniz, gerçekten spor olun!

“Takım elbise ve ciddi kıyafetler bana göre değil ben spor kıyafetleri tercih ediyorum” diyorsanız, gerçekten spor kıyafetleri tercih edin. İki arada bir derede kalmış yarı spor yarı ciddi kıyafet karmaşası size tarzsız gösterir. Hele ki jean pantolonunuzun altına az daha resmi görünmek adına sakın kösele ayakkabı giyinmeyin. Yapabileceğiniz en büyük stil hatalarından biri olur.

Haberin Devamı

Erkeklerin yapmaması gereken 5 hayati stil hatası

Aksesuar kullanmaktan çekinmeyin

Erkeklerin en önemli aksesuarları cüzdan, kemer ve şüphesiz saatlerdir. Bu nedenle bu üçünü seçerken elinizi korkak alıştırmayın, gerektiğinde paranıza kıyın. Bu üçünün birbiriyle uyumlu olması bir erkek için hayatidir. Bunun dışında son zamanlarda erkekler takıları da profesyonelce kullanmaya başladı. Siz de bu modaya ayak uydurabilir, abartısız ama stilinize hoşluk katacak takılar kullanabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!