Erkeklere özel sezondan trend ayakkabılar

Güncelleme Tarihi:

Erkeklere özel sezondan trend ayakkabılar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2017 10:48

Stil sahibi erkekler kıyafetlerini tamamlamak için ayakkabı seçimine önem veriyor. İşte sezondan ayakkabı trendleri...

Haberin Devamı

Moda sektörü artık kadınlar kadar erkekler tarafından da sıkı bir şekilde takip ediliyor. Yeni nesil erkekler moda ve stil konularında daha iddialı seçimler yapıyor ve kendi tarzlarına yakışan ürünler seçmeye çalışıyor. Stil ve doğru giyimin kişisel imajla yakından alakalı olduğunu ve kişiyi daha prestij sahibi yaptığının farkına varan erkekler ayakkabı seçiminde de cesur davranmaya başladı.

İşte erkeklere özel sezondan ayakkabı trendleri;

1. Kovboy botları

Kadınlar kadar erkekler de kovboy botları ile içlerindeki savaşçı ruhu ortaya çıkarmaya meraklı. Kovboy botları özellikle özgür yaşamayı seven ve rahat giyinen erkeklere asi ve havalı bir görünüm katıyor. Kovboy botları deri ceket ve jean'lere ayrılmaz bir stile imza atıyor.

2. Oxford ayakkabılar

Haberin Devamı

Oxford ayakkabılar her sene değişim gösteren detaylarıyla birlikte erkeklerin vazgeçilmez ayakkabı modellerinden biri. Püsküllü veya kalın tabanlı olmak üzer pek çok detayla süslü olan bu ayakkabılarda klasik renk seçimlerinin dışına çıkan tercihler yaparak dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Erkeklere özel sezondan trend ayakkabılar

3. Boğazlı sneaker

Sneaker'ler belki de bu yüzyıla damga vuran en cool ve rahat ayakkabı modellerinden. Geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi yeni sezonda da çeşit çeşit yenilikle tasarlanmış boğazlı sneaker modelleri özellikle cool ve konforlu bir giyim stilini tercih eden erkeklerin gözde ayakkabı modellerinden olmaya devam ediyor.

4. Loafer

Bağcıksız ve kolay giyilen bir ayakkabı modeli olarak beğeni toplayan loafer ayakkabılar son dönemlerde püskül ve farklı deri detayları ile öne çıkmayı başarıyor. Günlük giyimin tamamlayıcısı olan loaferlar klasik takımlar kadar günlük kombinlere de şıklık katıyor.

Erkeklere özel sezondan trend ayakkabılar

5. Sneaker

Rahatlığın önde gelen temsilcisi sneakerlar sokak stilinin de en sevilen parçaları arasında. Sneaker çeşitliliği dört bir yanı sarsa da beyaz sneakerlar hala cazibesini korumaya devam ediyor. Her kıyafetle uyum içerisinde olan bir çift beyaz sneaker'a mutlaka yatırım yapın

6. Postal

Haberin Devamı

Militer ve  maskülen ruhu en iyi temsil eden modellerden biri olan postallar yenilenen stilleri ile erkek ayakkabıları arasında en iddialı olan modellerden. Postalları jean pantolonlarla birlikte giyebilirsiniz.

Erkeklere özel sezondan trend ayakkabılar

7. Süet botlar

Bilek hizasında biten bağcıklı süet botlar günlük şıklığın en iyi tamamlayıcıları arasında. Bu tip ayakkabıları jean veya rahat chino pantolonlarla birlikte giyin.

BAKMADAN GEÇME!