Erkekler için sonbahar stil tüyoları

Güncelleme Tarihi:

Erkekler için sonbahar stil tüyoları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2016 09:46

Tarzına önem veren erkekler için sonbahar trendleri belli oldu! Bu sezon oldukça çarpıcı ve iddialı stiller erkek modasına hakim.

Haberin Devamı

Erkek giyiminde birkaç sezondur görmeye alıştığımız sokak modası tarzı güçlenerek devam ediyor. Rozet çılgınlığı, yıpranmış jean'ler, sneaker'lar ve fular modası erkek giyimin bu sezon yine en çarpıcı trend detayları arasında yer alıyor. Modaya ilgi duyan ve stilini önemseyen erkekler bu sezon da belirli parçalara yatırım yaparak daha stil sahibi ve tarz bir görüntü yakalayabilir.

Erkekler için sonbahar stil tüyoları

Erkek giyiminde sonbahar trendleri

Sneaker modası erkek giyiminde hafta sonu şıklığını tamamlayan önemli parçalardan biri. Kalın tabanlı ve beyaz sneaker'lar geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da sezonun en favori parçalarından biri. Özellikle chino pantolonlar ve jean'lerle sneaker'larınızı rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. Boğazlı sneaker modelleri de ince ve uzun bacaklı erkekler için son derece ideal ve trend modellerden biri. Siyah ve beyaz bu trendin en sevilen renklerinden.

Haberin Devamı

Jean'ler yırtık ve iddalı bir profil çizmeye devam ediyor. Dar ve kısa paça jean'ler yine revaçta olmasına rağmen salaş görüntü de bu sonbaharda hayli ön planda. Jean modasının bu sezon öncü parçaları arasında yer alan içi kürklü montlar ise moda sahnesine hızlı bir giriş yaptı bile. Bu sezon jean'leri ve dar pantolonları içi beyaz kürklü jean montlarla kombinlemek çabasız şıklık ve cool görüntünün olmazsa olmazları arasında.

Erkekler için sonbahar stil tüyoları

Birkaç sezondur erkek giyiminin en önemli aksesuarlarından olan bol bereler bu sezon yine erkeklerin başlarını süsleyecek. Sokak modasının vazgeçilmez parçalarından olan örgü berelere örgü kalın takılar eşlik ediyor. Ofis şıklığı için ise koyu renkte fularlar erkek stilinin en önemli tamamlayıcıları arasında.

Erkekler için sonbahar stil tüyoları

Haberin Devamı

İşlemeli paltolar ve kabanlarsa erkekleri bu sezon daha iddialı olmaya yönlendiriyor. Çarpıcı figürlerin eşlik ettiği kabanlar bu sezon erkek modasının öncü parçaları arasında. Rozet çılgınlığı ise sezonun en orijinal ve havalı trendlerinden biri. Özellikle jean montlar üzerinde uygulanan bu trendde jean montunuza istediğiniz kadar rozet takmakta özgürsünüz. Bomber ceketler de rozet takabileceğiniz bir diğer stil sahibi parçaların başında geliyor. Bomber ceket ve jean ikilisi haftasonu şık olmanın en konforlu ve havalı stil kodlarının başında geliyor.

BAKMADAN GEÇME!