Erkek arkadaşının öldürdüğü Cansel'in anne ve babası konuştu

Güncelleme Tarihi:

Erkek arkadaşının öldürdüğü Canselin anne ve babası konuştu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2016 01:15

Erkek arkadaşının öldürdüğü Cansel'in anne ve babası konuştu

Haberin Devamı

Kamil AKYOL/DEMİRCİ (Manisa), (DHA) - MANİSA'nın Demirci İlçesi'nde, erkek arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürülen 17 yaşındaki Cansel Bağlı'nın babası 59 yaşındaki Mehmet Bağlı, Türk adaletine güvendiğini belirterek, "Tüm anne ve babalar bu tür olayları göz önünde bulundursun, evlatlarına sahip çıksın, kimse bizim yaşadığımızı yaşamasın" dedi. 
Manisa'nın Demirci İlçesi'nde bıçaklanarak öldürülen 17 yaşındaki Cansel Bağlı'nın, mezarı başında intihara teşebbüs eden erkek arkadaşı 18 yaşındaki Fikret Y.'nin, sorgusunda cinayeti işlediğini itiraf etmesinin ardından serbest bırakılan acılı baba Mehmet Bağlı, DHA muhabirine açıklamalarda bulundu. Mehmet Bağlı, "Kimseye Allah bunları göstermesin. Bu acı, kolay bir acı değildir. Bu acıyı yaşayan bilir sadece. Karşıdan o bunu demiş, bu bunu demiş, bunu yaşayan bilir. Bir evlada en az 15 yıl, 20 yıl emek veriliyor. Ama bunu bazı şerefsiz insanlar, bu emeği hiçe sayıyor, eline almış bir bıçak yahut da bir silah, çıkmış insan avına. Yazık, Türkiye'nin adaleti var, adalete güveneceksin. Hakimi savcısı var, güveneceksin. Biz devletimizin hakimine savcısına güvendik ve güvenmeye de devam ediyoruz. Ama bunun öbür dünyası da var, hak yerini buluyor" şeklinde konuştu. 
 Anne ve babaların dikkatli olmasın isteyen baba Bağlı, "Tüm anne ve babalar bu tür olayları göz önünde bulundursun, evlatlarına sahip çıksın, kimse bizim yaşadığımızı yaşamasın" dedi. 
Anne Nurhayat Bağlı ise, "Bir anne olarak yüreğim çok yanıyor, acım çok büyük, ama ne yapayım kimse yaşamasın benim yaşadığımı, başkalarına da Allah bu tür acılar vermesin" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!