Erkek arkadaşımı başkasıyla gördüm

RUMUZ: GÜNEŞHerhangi bir problemimiz olmasa da, rüyamda erkek arkadaşımın başka biriyle beraber olduğunu gördüm.

Haberin Devamı

Aynı ortamda bulunmamız gerekiyordu ve onları el ele görmek benim için çok acı vericiydi.

Öte yandan, erkek arkadaşım yanındaki kızı gerçekten seviyor gibi değildi, ona karşı mesafeliydi. Birlikte alışveriş merkezi gibi bir yere gittik. ıçeri girerken, çıkışta almak üzere ayakkabılarımı çıkarıp görevliye verdim. Ancak çıkışta çok uzun süre ayakkabımı aradım. Bin tane denedim, benim olup olmadıklarından emin olamadım. Ayakkabıları yanlış ayağıma giydim falan... Epey uzun zaman harcadım, sonuçta kendiminkini bulamadım.
Sıkıcı bir rüyaydı ve kötü bir şekilde uyanmama neden oldu.

YORUM

Rüyanız, sizin de belirttiğiniz gibi erkek arkadaşınızla ilgili bir sorundan kaynaklanmıyor. Daha çok, erkek arkadaşınız başka birisiyle olduğu takdirde hissedeceklerinizle veya kaybetme korkunuzla (ayağı yere sağlam basmakla ilişkilendirilen ayakkabılarınızı kaybediyorsunuz) ilgili gibi...

Erkek arkadaşınızın başkasıyla flörtöz konuşmaları, gelen basit bir mesaj ya da masum bir bakış, bilinçaltınızda gerektiğinden fazla yer etmiş ve size bu tür bir rüya şeklinde yansımış olabilir. Sonuçta, rüya sizi üzmemiş sadece sıkmış. Özetle; son günlerde yaşanan küçük bir olay, kısa süre zihninizi karıştırmış olmalı, hepsi bu.

Yazarın Tüm Yazıları