Erkek arkadaşa hediye alternatifleri

Güncelleme Tarihi:

Erkek arkadaşa hediye alternatifleri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2015 15:00

Kadınların çok zorlandığı konulardan biri erkek arkadaşlarına hediye seçerken yaşadıkları kararsızlıklardır. İşinizi kolaylaştıracak hediye alternatifleri haberimizde!

Haberin Devamı

AŞKINIZ FİLM OLSUN…

Hayatınızın aşkına hiçbir zaman unutamayacağı bir hediye mi arıyorsunuz? Bu hediye o kadar iddialı ki sevgilinizin size yeniden aşık olacağı garantisi bizden de size hediye. Onlarca insan ve TV-sinema uzmanlarıyla çekilen bu film ile sevgilinize olan aşkınızı bir kez daha gözler önüne serin.

ERKEK KOL SAATİ

Zamana değer katan bir kol saati, erkek arkadaşınıza en güzel doğum günü hediyelerinden biri! Yarım asırdır bayanlar tarafından erkeklere en çok hediye edilen ürün, hiç şüphesiz ki kol saatleridir! Kol saati; hem en klasik, en geleneksel hediyelerden biri hem de asla eskimeyecek en modern armağandır! Kol saati, erkek için sadece sıradan bir aksesuar olmayıp, aynı zamanda en prestijli hediyelerden biridir!

Eğer erkek arkadaşınıza günümüzde bile modası hiç geçmeyen bir hediye almayı düşünürseniz önerilerimize bir göz atın:

Haberin Devamı

Erkek arkadaşa hediye alternatifleri
Erkek arkadaşa hediye alternatifleri
Erkek arkadaşa hediye alternatifleri
Erkek arkadaşa hediye alternatifleri

Erkek arkadaşa hediye alternatifleri
Erkek arkadaşa hediye alternatifleri
Erkek arkadaşa hediye alternatifleri

Sevginin gizli detaylarını ince işçiliği ve Fransız stili ile gözler önüne seren Lacoste, her saniyede ona sizi hatırlatacak…


SİHİRLİ BARDAK

Bardağa sıcak içecek konulduğunda içerisindeki saklı fotoğrafları çıkaran sihirli bardaklar, erkek arkadaşınıza özel günlerde alabileceğiniz ilginç bir hediye alternatifi olabilir. Sevgililerin en çok aldığı ürünlerden olan sihirli kupa bardaklardan erkek arkadaşınıza henüz almadıysanız almanızı şiddetle tavsiye ediyorum.

KİTAP ŞEKLİNDE LAPTOP ÇANTASI

Artık herkesin kişisel bir bilgisayarı var ve bunu taşımak içinde laptop çantaları bulunmakta. Sizde hepsi birbirinin aynısı olan o siyah laptop çantalarından bıktıysanız, bu geleneği yıkarak estetik ve otantik bir görünüm sağlamak amaçlı bu eski kitap görünümündeki laptop çantasını hediye olarak alabilirsiniz.

Haberin Devamı

KARA KALEM PORTRE RESİM

Uzun yıllardır birlikte olduğunuz erkek arkadaşınıza hemen hemen her şeyi aldığınızı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Eğer uzatmalı sevgili diye tabir edilen bir ilişkiye sahipseniz, erkek arkadaşınıza alabileceğiniz en güzel hediyelerden biri de çekilmiş olduğunuz bir fotoğrafınızı karakalem portre haline getirtmektir.

Erkek arkadaşa hediye alternatifleri

TARİH VE İSİM BASKILI ÇAKMAK

Herhangi bir objenin kişiye özel olarak üretilmesi ve sadece onun için üretilmiş olması hediyeler arasında en anlamlı olanlarındandır. Sigara içen erkek arkadaşınıza hediye edebileceğiniz üzerinde isim ve tarih baskısı olan çakmak, ömür boyu saklanabilecek bir hediye.

Haberin Devamı

İSME ÖZEL ŞAMPANYA KADEHLERİ

Eğer bir kutlama hazırlığı yapacaksanız, bu kutlama şampanya patlatmadan olmaz. Bu kişiye özel üretim olan şampanya kadehleri de özel günlerin vazgeçilmezi son derece şık ürünlerdir. Bir nevi erkek arkadaşınıza sürpriz yapmanın en klas yolu… Bu romantikliğiniz karşısında şaşırmaktan kendine gelemeyecek.

Erkek arkadaşa hediye alternatifleri

SEVGİLİLER ÖZEL FANTEZİ GÜNLÜK

Sevgilinizle beraber; anılarınızı, geçmişinizi ve geleceğinizi paylaşacağınız çok özel bir günlük. Bir yüzü kadınlar için kırmızı diğer yüzü ise erkekler için siyah cilt ile kaplanmış çok gizli hediye. Çiftlerin beraber kullanacağı bu özel günlük ile sevgilinizle olan tüm aşk dolu anlarınızı artık kâğıda dökebilir, tekrar tekrar okudukça aranızda ki sevgi bağını güçlendirebilirsiniz.

Haberin Devamı

ERKEK ARKADAŞA MESAJLI KURABİYELER

Son zamanlarda artık her yerde adını duyduğunuz, belki de pastanelerde gördüğünüz şeker hamuruyla süslenmiş kurabiyeler moda oldu. Üzerinde belli bir konsept işlenen, şeker hamuruyla süslenen ve göze hoş gelen kurabiyeler; erkek arkadaşınızın aynı zamanda kalbine giden yolun midesinden geçtiğini kanıtlayacak. İstediğiniz bir kosepti ve mesajı üzerlerine yazdırabileceğiniz bu kurabiyeler sevgilinize çok özel bir hediye olabilir.

DİLEK FENERİ

Romantik bir yemek ve hoş bir dansın ardından, sevgiliniz ile kutladığınız o özel günden sonra bir dilek dilemek isteyebilirsiniz. Fakat bazen gökyüzüne baktığınızda yıldızları göremeyebilirsiniz. Bu duruma çözüm olsun diye düşünülen dilek fenerleri ile artık hain bulutların dilek dileme engelini ortadan kaldırdılar. Erkek arkadaşınıza aldığınız hediyenin yanında dilek fenerini de alarak ekstra bir sürpriz yapabilirsiniz. Böylelikle dilek fenerinizin üzerine isimlerinizi yazarak aşkınızı gökyüzüne ilan etmeyi de es geçmemiş olursunuz.

Haberin Devamı

Erkek arkadaşa hediye alternatifleri


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!