Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay neyi paylaşamadı?

Güncelleme Tarihi:

Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay neyi paylaşamadı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2015 15:15

Dizinin baş rol oyuncusu Erkan Petekkaya'nın sette yaşadığı sıkıntılar nedeniyle diziden ayrılacağı konuşulmuştu. Peki, Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay arasındaki kriz tatlıya bağlandı mı?

Haberin Devamı

Paramparça dizisinde kriz çıktı. Nurgül Yeşilçay'la başrolü paylaşan Erkan Petekkaya'nın projeden ayrılacağı iddiası ortalığı karıştırdı.

Aldığı yüksek reytinglerle adından söz ettiren Paramparça dizisinin setinde Erkan Petekkaya yüzünden bir süredir gerginlik yaşandığı ortaya çıktı. Sete akşamdan kalma olarak yorgun giden ve saatlerce karavanda uyuyarak ekibi bekleten Petekkaya'yla başrolü paylaşan Nurgül Yeşilçay'ın sonunda isyan ettiği öğrenildi. İddiaya göre Yeşilçay, yapım şirketine gidip bu soruna çözüm bulmalarını istedi.

Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay neyi paylaşamadı

YAPIMCILARLA BULUŞTU, KRİZ ÇÖZÜLDÜ
Bu hafta ise Petekkaya'nın sosyal medyada dizi fanlarıyla yaptığı sohbet sonrası projeden ayrılacağı söylentisi yayıldı. Yapım şirketi Endemol'ün yöneticileri, önceki gün oyuncuyla bir araya gelip krizi çözdü. Diziye devam ettiğini açıklayan Petekkaya, yapımcılarla buluşmasının bir kutlama olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Erkan Petekkaya Instagram hesabından "Endemol'ün kahraman yöneticileriyle 12.5 reyting kutlaması" notuyla bu fotoğrafı paylaştı.

Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay neyi paylaşamadı

BAKMADAN GEÇME!