Erkan Petekkaya: Karım çok şaşkın, çok üzgün

Güncelleme Tarihi:

Erkan Petekkaya: Karım çok şaşkın, çok üzgün
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2016 10:35

Nurgül Yeşilçay’ın “Paramparça” dizisinden ayrılmasının ardından Erkan Petekkaya ile arasında sular bir türlü durulmuyor. Her gün birbirlerine karşı suçlamalarla dolu açıklamalar yapan ikili cephesinde son açıklama Erkan Petekkaya’dan geldi. Petekkaya; “Karım çok şaşkın, çok üzgün.” Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Nurgül Yeşilçay’ın ardından “Paramparça” dizisine kaldığı yerden devam eden Petekkaya, hakkında söylenen ‘Mobbing’ iddialarına açıklık getirdi. Çok şaşırdığını ifade eden Petekkaya, iddiaları duyan eşininde çok şaşkın ve üzgün olduğunu belirtti.

İşte Erkan Petekkaya’nın O Açıklamaları:

Her şey yalan!

“Burgül’ün bu konuda söylediği her şey sapına kadar yalan. Söylediği her şeyi kendi yaptı. Reji asistanına o bağırdı, gitti sette ana avrat küfretti, bana da iki kere annemle ilgili küfretti, sete zil zurna sarhoş geldi. Üç gün sonra set çalışanları konuşacak ve tüm gerçek ortaya çıkacak. Yönetmene yönetmen bozuntusu demiş. Benim 12 yaşında çocuğum var. Benim bir karım var. Bir insana bu kadar büyük iftira atılır mı? Şeytandan daha tehlikeli. Böyle büyük bir yalan söylenir mi? Mobbing uyguladı diyor bana. Nurgül Yeşilçay’a kim mobbing uygulayabilir? o bir star. Böyle bir şey mümkün mü? Aklınız alıyor mu? Karım okuyunca ağladım.” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Petekkaya, eşinin şaşkınlığını ifade ederken, “Hem çok şaşırdı, hem de bir kadın olarak bu iftiralara çok üzüldü. Neticede Nurgül Yeşilçay'la aynı sofraya oturmuş insanlar. Aslında söylenecek çok şey var ama ülke yangın yeri olmuşken benim şimdi bu konuda konuşmam yakışık almaz. Setteyiz, işimizin başında çalışıyoruz. Bunu söyleyeyim yeter.” şeklinde konuştu.

Erkan Petekkaya: Karım çok şaşkın, çok üzgün

Erkan Petekkaya kimdir?

Erkan Petekkaya (d. 11 Aralık 1970, Elazığ), Türk oyuncu. Diyarbakırlı olmasına rağmen Elazığ doğumlu olan Petekkaya, çocukluğunu İstanbul, Anadolu Yakası’nda geçirmiştir. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nı kazanan Petekkaya, 1993’ten beri devlet tiyatrolarında kadrolu oyuncu olarak yer almaktadır. 1994 yılında kamera şakalarıyla tanıştığı televizyon dünyasındaki kariyerine, zaman içerisinde bir çok dizi ve yapım eklenmiştir. Asıl çıkışını ise 2010-2012 yılları arasında Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizide Ali Kaptan adlı karakteri canlandırarak yapmıştır. Bu dizide acımasız bir kişiliği olan fakat daha sonraları yaptıklarından pişmanlık duymuş bir babayı oynayarak çok başarılı bir oyunculuk sergilemiş, ününü bir adım daha artırmıştır. Şuan Paramparça dizisinde Cihan karakterini başarıyla canlandırmaya devam etmektedir. 

BAKMADAN GEÇME!