Erhan operasyonu

Güncelleme Tarihi:

Erhan operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2002 02:03

Transfer çalışmalarını sürdüren sarı lacivertliler Lorant'ın da ısrarla alınmasını istediği Erhan Albayrak ile anlaşmak üzere. Dün Türkiye'ye gelen ve G.Birliği ile Denizlispor'un da teklifini alan yıldız futbolcu, önce teknik direktör Oğuz Çetin ile görüşecek.

Gizlice geldi

F.Bahçe'de Erhan Albayrak operasyonu. Transfer çalışmalarını hızla sürdüren sarı lacivertliler A.Bielefeld'in yıldızını gizlice İstanbul'a getirdi. Dün öğlen saatlerinde Türkiye'ye gelen Erhan Albayrak, bugün Oğuz Çetin ile biraraya gelecek ve transferini görüşecek.

Oynamak istiyor

Gaziantepspor'da oynadığı dönemde F.Bahçe'nin gündemine gelen ancak bonservis sorunu nedeniyle Bielefeld'e giden yıldız futbolcu, ikinci ligde formasını giydiği Alman takımıyla şampiyonluğa ulaşmıştı. Erhan, Fenerbahçe'de oynamak istediğini her fırsatta dile getiriyor.

Mutlu değilim

G.Birliği ve Denizlispor'un da transfer listesinde yeralan Erhan Albayrak, F.Bahçe ile yapacağı görüşmeden sonuç alamadığı takdirde bu iki kulüp ile masaya oturacak. Genç futbolcu, ‘‘Almanya'da banko oynuyorum ama mutlu değilim. Türkiye'de oynamak istiyorum’’ dedi.

Çalışma sürüyor

Öte yandan sarı lacivertli yönetim yabancı oyuncu arayışlarını sürdürüyor. Teknik direktör Oğuz Çetin, hem antrenörlük kursunu sürdürüyor, hem de Futbol Şubesi Sorumlusu Sadettin Saran ile sık sık biraraya gelerek alınacak, satılacak oyuncular için durum değerlendirmesi yapıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!