Ergin Ataman: Galatasaray'dan ayrılabilirim

Güncelleme Tarihi:

Ergin Ataman: Galatasaraydan ayrılabilirim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2016 13:13

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, sarı kırmızılı kulüpten ayrılabileceğini yinelerken, "Benim soyunma odama hiçbir yönetici giremez" dedi.

Haberin Devamı

CNNTürk'te Hakan Çelik'e konuk olan Ergin Ataman'ın açıklamalarından pasajlar şöyle:

- Oyuncularımla arkadaş gibiyim, onlarla eğlenirim, yemek yerim. Oyuncular yakınlığınızı hissederken aynı zamanda çekinmeli.

- İtalya'da 3 yıl çalıştım. Kulüp başkanlarının kim olduğunu bilmiyorum. Manchester United Başkanı kim, ismini söyleyebilir misiniz? Bizde transferleri başkanlar yapar, antrenörlerin yerine onlar konuşur.

HOLDİNG PATRONU İŞÇİYE DİREKT MÜDAHALE EDER Mİ?
- Benim soyunma odama hiçbir yönetici giremez. Sadece kupa kazandığımızda kutlamak için girer. Soyunma odası kritik yer, adrenalin yüksek. Yönetici üst seviyede olmalı. Holding patronu işçiye direkt müdahale eder mi? Genel Müdürüne talimatını verir.

ENES'İN SÜREKLİ SİYASİ MESAJ VERMESİ HOŞ DEĞİL
- Enes Kanter çok iyi bir basketbolcu. Bunu da NBA'de ortaya koyuyor. Bizim görevimiz sahada işimizi iyi yapmak. Enes için 2 sezon önce beyaz sayfa açtım ve çağırdım ama benle görüşmedi. Kadroya çağırdım, sağlık gerekçesiyle gelmedi. Bir önceki sezon milli takım elendiğinde twitlerle dalga geçmişti. Sürekli siyasi mesajlar vermesi de hoş değil. Hepimizin siyasi görüşü var ama sosyal medyadan bunları paylaşmam. Şu anda takımla birlikte olması bağlamında sıkıntı var. Kaybetmek istemeyiz, umarım gelecekte olgunlaşır ve sorun aşılır.

AVRUPA'DAN TEKLİFLER ALIYORUM
- Hedefleri olmazsa Galatasaray'dan ayrılabilirim. Avrupa'dan teklifler alıyorum. Türk antrenörler Rusya'da siyasi nedenlerle çalışamaz. İtalya'da basketbolun ekonomisi çöktü. Şu anda İspanya'da Galatasaray'dan daha fazla bütçesi olan Real Madrid ve Barcelona var, onlardan teklif almadım. (basketfaul)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!