Ergenekon sanığının avukatı ölü bulundu

Güncelleme Tarihi:

Ergenekon sanığının avukatı ölü bulundu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2009 12:00

Ergenekon Davası'nda avukatlık yapan, gazeteci Metin Göktepe cinayeti davasında yargılanan polislerin de savunmasını yapan Ahmet Ülger, Bakırköy'de oturduğu binanın önünde ölü bulundu. Ülger'in kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği sanılıyor.

Haberin Devamı

Ergenekon davası sanıklarından Oktay Yıldırım'ın avukatlığını yapan Ahmet Ülger, Bakırköy'de dairesinin yeraldığı binanın merdivenlerinde ölü bulundu. Saat 04.00 sıralarında cesedi bulunan Ülger'in evine çıkarken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği öne sürülüyor. Ülger'in cenazesi incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Ülger, Metin Göktepe cinayeti davasında yargılanan polisleri de savunuyordu.

Kardeşi polis başmüfettişi Mehmet İşbitiren olay yerine gelerek Ahmet Ülger'in ölümü ile ilgili soru soran gazetecilere “Olayın tam olarak neden kaynaklandığını bilmiyoruz. Dava öncesi gece inceleme yapmış. Hayatında pek bir değişiklik yoktu. Davasına bir gün önceden hazırlanırdı. Unkapanı'nda nargile salonunda davaya hazırlanmış. Sabah yerde bulmuşlar. Merdivene varmadan yere yığılmış. Darp falan yok. Ama bulunduğu durum itibariyle ölümü şüpheli” dedi.





 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!